Στο περίπτερο 251/350 στο Hall B1 στην έκθεση IFAT το 2022. H Wilo θα παρουσιάσει ενεργειακά αποδοτικές, λειτουργικά αξιόπιστες και βιώσιμες λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η διαχε

Στο περίπτερο 251/350 στο Hall B1 στην έκθεση IFAT το 2022. H Wilo θα παρουσιάσει ενεργειακά αποδοτικές, λειτουργικά αξιόπιστες και βιώσιμες λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η διαχείριση των υδάτων. Πνευματικά δικαιώματα: WILO SE

Ασφαλείς & οικολογικές λύσεις στη διαχείριση υδάτινων πόρων!

1.256 επισκέψεις στο άρθρο (26/04/2024)
Σχολιάστε

- Η Wilo παρουσιάζει στην εμπορική έκθεση IFAT 2024 αποτελεσματικές, ασφαλείς & βιώσιμες λύσεις
- Μόναχο: Η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τη διαχείριση νερού, λυμάτων, αποβλήτων & πρώτων υλών
- Το προϊόν Wilo-Actun ZETOS & η αντλία λυμάτων Wilo-Rexa SOLID-Q

Η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τη διαχείριση νερού, λυμάτων, αποβλήτων και πρώτων υλών: Από τις 13 έως και τις 17 Μαΐου 2024, η IFAT θα προσελκύσει στο Μόναχο εμπειρογνώμονες του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Με το σύνθημα "Join the ecolution", φέτος ο όμιλος Wilo προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ενεργειακά αποδοτικά, λειτουργικά αξιόπιστα και βιώσιμα προϊόντα, συστήματα και λύσεις για τη διαχείριση του νερού στο περίπτερο 251/350, έκτασης 370 τετραγωνικών μέτρων, στο Hall B1.

"Ο τομέας της διαχείρισης υδάτων αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις παγκοσμίως, οι οποίες συμβαδίζουν με τις μεγα-τάσεις της έλλειψης ενέργειας και νερού", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Oliver Hermes, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Wilo.

"Χρειαζόμαστε φιλικές προς το περιβάλλον και οικονομικά βιώσιμες απαντήσεις, για παράδειγμα στο αυξανόμενο ενεργειακό κόστος, στις ακραίες καιρικές συνθήκες και στις αυξανόμενες απαιτήσεις για την επεξεργασία λυμάτων".
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Με αφορμή την IFAT στο Μόναχο, ο πολυεθνικός τεχνολογικός όμιλος απευθύνει, έκκληση φέτος σε ολόκληρο τον κλάδο. "Χρησιμοποιούμε την έκφραση "ecolution" για να περιγράψουμε τον μετασχηματισμό και την ενεργό συμμετοχή στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος", προσθέτει ο Dr. Patrick Niehr, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου και Chief Change Officer (CCO) του ομίλου Wilo. "Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από τα προϊόντα, τα συστήματα και τις λύσεις της Wilo που θα παρουσιάσουμε στην IFAT στο Μόναχο", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
 

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται το προϊόν Wilo-Actun ZETOS. Με υδραυλικό βαθμό απόδοσης έως και 86%, αυτή η αντλία γεωτρήσεων για την άντληση ακατέργαστου νερού, θέτει πρότυπα για την αποτελεσματική παροχή νερού.

Η αντλία λυμάτων Wilo-Rexa SOLID-Q μειώνει τις διακοπές στην λειτουργία που οφείλονται σε εμφράξεις, ως συνέπεια της εξαιρετικά αποδοτικής υδραυλικής λειτουργίας λυμάτων με αυτοκαθαριζόμενες ιδιότητες. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο το Nexos Intelligence για έλεγχο και βελτιστοποίηση.

Στην IFAT, η Wilo θα παρουσιάσει επίσης βιώσιμες και αποδοτικές λύσεις προϊόντων για την αποτελεσματική απομάκρυνση μικρορυπαντών από το νερό και τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας του νερού, καθώς και ψηφιοποιημένες λύσεις service για μακροχρόνια λειτουργία.

Το βασικό θέμα της φετινής IFAT στο Μόναχο είναι η "Προσαρμογή στα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής". Πριν από δύο χρόνια, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο προσέλκυσε περίπου 119.000 επισκέπτες από 155 χώρες στα περίπτερα των σχεδόν 3.000 εκθετών εταιρειών.