RECOM Technologies: Κύριος χορηγός στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΣΠΗΕΦ

RECOM Technologies: Κύριος χορηγός στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΣΠΗΕΦ

  • RECOM Technologies: Κύριος χορηγός στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΣΠΗΕΦ
  • RECOM Technologies: Κύριος χορηγός στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΣΠΗΕΦ

RECOM Technologies: Κύριος χορηγός στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΣΠΗΕΦ

1.229 επισκέψεις στο άρθρο (19/04/2024)
Σχολιάστε

- Μοναδικός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Bloomberg Tier 1 στην Ευρώπη
- Με ετήσια παραγωγική ικανότητα πάνω από 3,2GW
- Πωλήσεις ηλιακών σε πάνω από 110 χώρες
- Ανάπτυξη & προσφορά υψηλού επιπέδου τεχνολογικά προχωρημένων λύσεων

Η RECOM Technologies, μοναδικός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Bloomberg Tier 1 στην Ευρώπη με ετήσια παραγωγική ικανότητα πάνω από 3,2GW, έδωσε φέτος το παρών ως Κύριος Χορηγός στο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στο Hyatt Regency Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Η συνεργασία της RECOM και της ΠΟΣΠΗΕΦ υπογραμμίζει τον προσανατολισμό της εταιρίας προς την ανάπτυξη και προσφορά υψηλού επιπέδου τεχνολογικά προχωρημένων λύσεων στον ενεργειακό τομέα, με τελική επιδίωξη την επιτάχυνση της μετάβασης σε πιο βιώσιμες μορφές ενέργειας μέσω της ανάπτυξης φωτοβολταϊκών λύσεων.

O κ. Πάνος Κάπρος, Technical Product Manager, παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων στους σύνεδρους αναλύοντας τις οικιακές, αγροτικές, εμπορικές, βιομηχανικές και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές. Παρουσίασε επίσης και την REPOWER, τη νέα εταιρεία του ομίλου που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων στην Ελλάδα.
 

Το συνέδριο είχε εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 700 παραγωγούς από ολόκληρη την Ελλάδα ενώ το παρών έδωσαν και πολιτικοί, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της Ενέργειας και διαχειριστές του ενεργειακού χώρου, όπως  και επιχειρηματίες-παραγωγοί.

Πιο συγκεκριμένα, στην  εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΑΠΕΕΠ Ιωάννης Γιαρέντης, υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΔΜΗΕ, του ΔΕΔΔΗΕ, του ΔΑΠΕΕΠ και της ΡΑΑΕΥ, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων.

Η ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας αποτέλεσε μία ακόμη παραγωγική και εποικοδομητική συνάντηση για τον κλάδο, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυναμικό κομμάτι της αγοράς των ΑΠΕ, όπως και ενίσχυσης των κατά τόπους οικονομιών της ελληνικής περιφέρειας.
 

Η RECOM Technologies είναι μια γαλλική εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με αξιοσημείωτη παρουσία στην παγκόσμια βιομηχανία ηλιακής ενέργειας.

Η RECOM είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής μονάδων, κυψελών, μετατροπέων, υβριδικών συστημάτων αποθήκευσης, μπαταριών και φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων (EV), μια καινοτόμος εταιρεία που ενσωματώνει την Έρευνα & Ανάπτυξη, την κατασκευή και τη διανομή.

Η RECOM είναι ο κορυφαίος και ο μοναδικός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Bloomberg Tier 1 στην Ευρώπη με ετήσια δυναμικότητα παραγωγής άνω των 3,2 GW και με πωλήσεις ηλιακών σε πάνω από 110 χώρες.

 

Συνέχεια του άρθρου >>>