Οι πρωτοπόροι σε φωτοβολταϊκά συστήματα & αποθήκευση ενέργειας!

Οι πρωτοπόροι σε φωτοβολταϊκά συστήματα & αποθήκευση ενέργειας!

  • Οι πρωτοπόροι σε φωτοβολταϊκά συστήματα & αποθήκευση ενέργειας!
  • Οι πρωτοπόροι σε φωτοβολταϊκά συστήματα & αποθήκευση ενέργειας!

Οι πρωτοπόροι σε φωτοβολταϊκά συστήματα & αποθήκευση ενέργειας!

1.388 επισκέψεις στο άρθρο (24/04/2024)
Σχολιάστε

- RECOM: Κορυφαίος & μοναδικός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών Bloomberg Tier 1 στην Ευρώπη
- Δραστηριοποιείται διεθνώς στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
- Με πωλήσεις σε πάνω από 110 χώρες
- Παρέχει προηγμένες λύσεις για οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές & μεγάλης κλίμακας εφαρμογές

KOSTAL SOLAR ELECTRIC HELLAS ΕΠΕ
OK GROUP

H RECOM Technologies είναι μία εταιρεία που διατηρεί εγκαταστάσεις στη Γαλλία και δραστηριοποιείται διεθνώς στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με αξιοσημείωτη παρουσία στην παγκόσμια βιομηχανία ηλιακής ενέργειας.

Η RECOM κατασκευάζει Κυψέλες, Φωτοβολταϊκές Μονάδες, Μετατροπείς, Μπαταρίες Αποθήκευσης Ενέργειας και Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων, είναι μία καινοτόμος εταιρεία που συνδυάζει την έρευνα, την κατασκευή και τη διανομή.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Η RECOM είναι ο κορυφαίος και ο μοναδικός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Bloomberg Tier 1 στην Ευρώπη με ετήσια δυναμικότητα παραγωγής πάνω από 3.2GW και με πωλήσεις σε πάνω από 110 χώρες.

Μαζί με τις εγκαταστάσεις παραγωγής μας στη Γαλλία και την τοπική ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης, επενδύουμε και συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παγκόσμιους ερευνητικούς οργανισμούς και κατασκευαστές για να καινοτομούμε, να αναπτύσσουμε να μοιραζόμαστε και να προσφέρουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στην κατασκευή φωτοβολταϊκών μονάδων.
 

Ο κύριος συνεργάτης της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης στον τομέα των φωτοβολταϊκών πάνελ είναι ένα κορυφαίο γαλλικό ερευνητικό κέντρο, το Εθνικό Ινστιτούτο Ηλιακής Ενέργειας (CEA/INES). Συνεργαζόμαστε επίσης και με άλλα ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς το portfolio μας επεκτείνεται.

Στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων και αποθήκευσης ενέργειας, είμαστε πρωτοπόροι, παρέχοντας προηγμένες λύσεις για οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ευρώπη.

RECOM TECHNOLOGIES
Ποσειδώνος 1, Αγιος Δημήτριος
Τηλ.: 218 218 9858
Site: www.recom-tech.com

SUMEC A.E