Οι λέβητες συμπύκνωσης συνδυάζουν οικονομία και αντοχή στην χρήση.

Η Buderus συγκαταλέγεται στου κορυφαίους της τεχνολογίας λεβήτων συμπύκνωσης αερίου και στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στον τομέα της θέρμανσης.

Λέβητες για οικονομία.

Διαβάστηκε από 4186 αναγνώστες -

Οικονομική θέρμανση με τεχνολογία συμπύκνωσης: Η νέα γενιά είναι εδώ!

 
H Buderus διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων θέρμανσης και ενέργειας για οικιακή και επαγγελματική χρήση που ικανοποιεί ακόμη και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις εγκαταστάσεων θέρμανσης. 

Οι λέβητες συμπύκνωσης επιτυγχάνουν βαθμό απόδοσης της τάξης του 98%, έναντι των συμβατικών λεβήτων που έχουν βαθμό απόδοσης της τάξεως των 92%, λόγω αποκλειστικά της ποιότητας κατασκευής τους.
 
Το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου που διαθέτουν, μας προσφέρει την «κρυμμένη ενέργεια» των καυσαερίων, η οποία οδηγεί σε βαθμούς απόδοσης άνω του 100%
 
Επίσης διαθέτουν αισθητήρα, που υπολογίζει κάθε στιγμή τις συνθήκες καύσης, ανεμιστήρες αέρα μεταβλητών στροφών, που μεταβάλουν συνεχώς την ποσότητα αέρα ώστε να έχουμε κάθε στιγμή τέλεια καύση.

Γιατί χρειάζομαι τον αυτοματισμό θέρμανσης;

Ο αυτοματισμός (πίνακας ελέγχου) φροντίζει για την ευχάριστη θερμοκρασία με παράλληλη οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας. Ενεργοποιεί τα θερμαντικά στοιχεία (λέβητα και καυστήρα) και τους κυκλοφορητές, όταν υπάρχει ανάγκη για ζεστούς χώρους ή ζεστό νερό. Θέτει σε λειτουργία τα εξαρτήματα της εγκατάστασης θέρμανσης την κατάλληλη χρονική στιγμή. Επίσης ο αυτοματισμός αντιλαμβάνεται τους διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν τη θερμοκρασία χώρου και αντισταθμίζει την επίδρασή τους. Στην Buderus αυτό το σύστημα ονομάζεται Logamatic.

Η Buderus ιδρύθηκε το 1731 και αποκτήθηκε από τον όμιλο Bosch το 2003.
Με την μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή λεβήτων που κατέχει εδώ και πάνω από 100 χρόνια, η Buderus είναι μια από της κυρίαρχες εταιρίες στην παγκόσμια αγορά της θέρμανσης με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ