Συνάντηση του Συνδέσμου ΣΤΕΓΗ με τον Υφυπουργό Ενέργειας

Η συνάντηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου ΣΤΕΓΗ με τον Υφυπουργό Ενέργειας κο Παπαγεωργίου έχει προγραμματιστεί για τις 18.06.14, ημέρα Τετάρτη, στις 11πμ, στο γραφείο του Υφυπουργού στη Μεσογείων.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται πλέον επίσημα σε επαφή με το ΥΠΕΚΑ, αντιπροσωπεύοντας παραγωγούς, κατασκευαστές, μελετητές  και μηχανικούς που ασχολούνται με οικιακές και κτιριακές στέγες. Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν ερωτήματα και αιτήματα στον Υφυπουργό, παρακαλούνται να τα αποστείλουν μέσω e-mail στο Σύνδεσμο.

Της συνάντησης με τον κο Παπαγεωργίου θα προηγηθεί η 3η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 16.6.2014 στις 19:00, στο ξενοδοχείο PRESIDENT. Σκοπός της συνέλευσης είναι η συνάντηση και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου όλου του ελλαδικού χώρου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η συνάντηση με το ΥΠΕΚΑ, τα αιτήματα και η τεκμηρίωση των θέσεων, ο συντονισμός των μελών, καθώς και διάφορα νομικά, τεχνικά, ασφαλιστικά και τραπεζικά ζητήματα. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συνέλευση παρακαλούνται να ενημερώσουν το Σύνδεσμο στο info@oikiakistegi.gr ή στα τηλέφωνα 2310 473 992 και 6945 490 599.