Η νέα φιάλη GoGas διαθέτει τις δικές της εξειδικευμένες συσκευές εστίασης. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές και υλικά και έχουν αποσπάσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς για τον σχεδιασμό τους.

Η φιάλη GoGas μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν απλό μάτι μαγειρέματος, καθώς και σαν συσκευή BBQ αλλά και σαν θερμαντικό χώρου ή συσκευή φωτισμού.

Mε τη φιάλη GoGas γίνεται εύκολη για όλους η διαδικασία σύνδεσης με ένα «κλικ». Δε χρειάζεται μυϊκή δύναμη, ούτε εργαλεία και φλάντζες για την αλλαγή της, καθώς η νέα φιάλη υγραερίου GoGas διαθέτει ειδική βαλβίδα τύπου «bayonet» που κάνει τη σύνδεση της ιδιαίτερα απλή.

Coral Gas: «Ήρθε και κούμπωσε» η πρωτοποριακή φιάλη GoGas

Η Coral Gas παρουσίασε την πρωτοποριακή φιάλη υγραερίου GoGas, η οποία συνδέεται με ένα «κλικ», χωρίς κόπο και ταλαιπωρία. Με τις μοντέρνες συσκευές εστίασης, έχετε στο λεπτό μάτι μαγειρέματος, συσκευή BBQ, θερμαντικό χώρο ή συσκευή φωτισμού.

Ψάχνατε μια φιάλη υγραερίου χρηστική, μοντέρνα, ασφαλή και οικονομική; Η Coral Gas σας λύνει τα χέρια, αφού λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα φιάλη υγραερίου GoGas. Η νέα αυτή πρωτοποριακή φιάλη και τα μοναδικά της χαρακτηριστικά κάνουν τη χρήση της πολύ απλή σε σύγκριση με τις παραδοσιακές φιάλες.

Συγκεκριμένα, η φιάλη GoGas είναι πολύ ελαφριά και συνεπώς εξαιρετικά εύχρηστη. Περιέχει 5kg υγραέριο και ζυγίζει (όταν είναι γεμάτη) περίπου 10kg, 50% λιγότερο από την κλασική μεταλλική φιάλη. Το μικρό της βάρος σε συνδυασμό με τις μεγάλες χειρολαβές, τον μοντέρνο αλλά και εργονομικό της σχεδιασμό την καθιστούν εύκολη στη μεταφορά και ιδανική για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή.

Επιπλέον, με τη φιάλη GoGas γίνεται εύκολη για όλους η διαδικασία σύνδεσης με ένα «κλικ». Δε χρειάζεται πλέον μυϊκή δύναμη, ούτε εργαλεία και φλάντζες για την αλλαγή της, καθώς η νέα φιάλη υγραερίου GoGas διαθέτει ειδική βαλβίδα τύπου «bayonet» που κάνει τη σύνδεση της ιδιαίτερα απλή. Απλά ο χρήστης τοποθετεί τον ειδικό ρυθμιστή ή τον προσαρμογέα στο πάνω μέρος της φιάλης και πιέζει ελαφρά μέχρι να ακούσει ένα χαρακτηριστικό κλικ («one click») και η σύνδεση έχει γίνει! Για να ανοίξει ή να κλείσει την παροχή του υγραερίου, ο χρήστης περιστρέφει αντίστοιχα τον διακόπτη που βρίσκεται πάνω στον ειδικό ρυθμιστή ή τον προσαρμογέα.

Η φιάλη υγραερίου GoGas συνδέεται με όλες τις συσκευές υγραερίου οικιακής χρήσης και μαζί με τις δικές της εξειδικευμένες συσκευές εστίασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν απλό μάτι μαγειρέματος, καθώς και σαν συσκευή BBQ αλλά και σαν θερμαντικό χώρου ή συσκευή φωτισμού.

Τελευταίο αλλά εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό της είναι ότι προσφέρει στον καταναλωτή σύστημα τριπλής ασφάλειας σε σχέση με τις συνηθισμένες κλασικές μεταλλικές φιάλες.

Αναλυτικά, η νέα φιάλη GoGas διαθέτει:

  • Σύστημα FLV: Η βαλβίδα της φιάλης είναι εξοπλισμένη με σύστημα FLV. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί εκτεταμένη διαρροή στο δίκτυο υγραερίου μετά την βαλβίδα, το σύστημα FLV ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει την ροή του υγραερίου σε πολύ χαμηλό και ασφαλές επίπεδο. Η Coral Gas είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρεία που έχει εξοπλίσει με σύστημα FLV τις βαλβίδες σε όλες τις φιάλες που διαθέτει στην ελληνική αγορά (τόσο στην GoGas όσο και την κλασική μεταλλική φιάλη).
  • Σύστημα PRV: Η βαλβίδα της φιάλης είναι εξοπλισμένη με σύστημα PRV. Το σύστημα PRV ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση υπερβολικής αύξησης της πίεσης στο εσωτερικό της φιάλης απελευθερώνοντας υγραέριο στην ατμόσφαιρα και εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα της εσωτερικής μεταλλικής φιάλης.
  • Φιάλη GFRM: Μέσα στο εξωτερικό πλαστικό περίβλημα της GoGas, υπάρχει μεταλλική φιάλη υγραερίου μελετημένη και κατασκευασμένη σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές από χάλυβα υψηλής αντοχής, ενισχυμένο με εξωτερικό πλέγμα από υαλονήματα. Η φιάλη αυτή έχει πολύ μικρό βάρος σε σχέση με τις κλασικές φιάλες υγραερίου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την υψηλή αντοχή που απαιτείται για την αποθήκευση του υγραερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάθε φιάλη υγραερίου GoGas έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα και είναι πιστοποιημένη από εξωτερικό φορέα πιστοποίησης για την καταλληλότητά της για χρήση με υγραέριο.

«Ψήνεστε» για προσφορά;

Η νέα φιάλη GoGas διαθέτει τις δικές της εξειδικευμένες συσκευές εστίασης. Οι συσκευές είναι κατασκευασμένες με τις υψηλότερες προδιαγραφές και υλικά και έχουν αποσπάσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς για τον σχεδιασμό τους.

Smart Grill: Μικρή μεταφερόμενη συσκευή μαγειρέματος που χάρη στο πλατό της από ειδικό υλικό μετατρέπεται αμέσως σε BBQ ψησίματος. Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, ελαφριά και φορητή κι έτσι είναι ιδανική για μαγείρεμα τόσο στο σπίτι όσο και στην εξοχή ή στο camping. Ειναι εύκολη στο πλύσιμο καθώς μπαίνει άνετα και στο πλυντήριο πιάτων. Μπορείτε τώρα να αποκτήσετε τη συσκευή στην τιμή των 99€ με δώρο τη φιάλη GoGas αξίας 43,90€.

Garden Grill: Η συσκευή αυτή συνδυάζει 2 συσκευές σε 1. Αποτελείται από μια συσκευή Smart Grill που σας προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς και χρήσης σε οποιοδήποτε χώρο. Η ειδική βάση από ανοξείδωτο χάλυβα μέσα στην οποία τοποθετείται η συσκευή Smart Grill την μετατρέπει σε σταθερή κουζίνα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μαγειρέψετε στην εστία της με την ειδική σχάρα αλλά και να χρησιμοποιήσετε το μεγάλο πλατό της για να ψήσετε μετατρέποντάς την έτσι σε συσκευή BBQ.


Σημεία πώλησης GoGas

Η φιάλη GoGas διατίθεται τώρα μέσα από επιλεγμένο δίκτυο πρατηρίων των εταιρειών Shell και Avin. Διατίθεται, επίσης, και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης φιαλών υγραερίου με το σήμα της εταιρείας Coral Gas.


Ποια είναι η Coral Gas

Η Coral Gas είναι μια εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της Motor Oil Hellas (ΜΟH). Μίας εταιρείας με ηγετικό ρόλο στον τομέα της διύλισης πετρελαίου, που προμηθεύει τις αγορές που εξυπηρετεί με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων ενεργειακών προϊόντων. Η ΜΟH είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και συμπεριλαμβάνεται στο Γενικό δείκτη (ATHEX COMPOSITE INDEX), στο δείκτη Υψηλής κεφαλαιοποίησης (FTSE/ ATHEX 20) καθώς και στο δείκτη της Διεθνούς Αγοράς (FTSE/ATHEX INTERNATIONAL). Επιπρόσθετα, η Εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στο δείκτη Morgan Stanley Capital International (MSCI) Small Cap.

Το Διυλιστήριο μαζί με τις βοηθητικές εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις διακίνησης καυσίμων αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αμιγώς ιδιωτικά βιομηχανικά συγκροτήματα της Ελλάδος και θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα διυλιστήρια της Ευρώπης. Μπορεί να κατεργάζεται αργό πετρέλαιο διαφόρων τύπων, παράγοντας ένα ευρύ φάσμα πετρελαϊκών προϊόντων, που καλύπτουν τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, εξυπηρετώντας έτσι μεγάλες εταιρείες εμπορίας πετρελαίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της ΜΟH είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 9001:2008 για την παραγωγή και παράδοση καυσίμων, λιπαντικών, κεριών και λαδιών. Το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης είναι και αυτό πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 14001:2004 για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Είναι το μόνο διυλιστήριο στην Ελλάδα, και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη, το οποίο έχει πιστοποιηθεί και για τα δύο συστήματα.

Η Coral Gas A.E.B.E.Y, όπως μετονομάστηκε η Shell Gas A.E.B.E.Y., μέσω των 3 εγκαταστάσεων της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πάνω από 3,000 πελάτες της, προμηθεύοντας τους με αξιοπιστία και ασφάλεια υγραέριο α) σε φιάλες για οικιακή και επαγγελματική χρήση, β) χύμα σε δεξαμενές για οικιακή, επαγγελματική, και βιομηχανική κατανάλωση, γ) σε φιαλίδια, και δ) σε οχήματα (autogas), ως εναλλακτικό καύσιμο που προσφέρει οικονομία και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Η Shell Gas Α.Ε.Β.Ε.Υ έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1965.www.coralenergy.gr
8001190600