Τα πακέτα των SolarSets, περιλαμβάνουν Φ/B πάνελς,Inverter,Βύσματα σύνδεσης και καλώδια παραλληλισμού «Τ» στοιχειοσειρών (strings), Καλώδια solar σύνδεσης φωτοβολταϊκού (DC 50μ)

Παρέχουμε ολοκληρωμένο σύστημα και όχι απλά πάνελ ή ινβέρτερ

Πακέτο Φ/Β για αυτοπαραγωγή – net metering

Τα πακέτα φωτοβολταϊκών SolarSet είναι σχεδιασμένα από την ίδια τη Solar Frontier, και είναι βελτιστοποιημένα ώστε να παρέχουν υψηλή παραγωγή ενέργειας, αξιοπιστία και καλή σχέση απόδοσης-τιμής.

Η Solar Frontier παρουσιάζει τα SolarSets. Τα πακέτα των SolarSets, περιλαμβάνουν :
 1. Φωτοβολταϊκά πάνελς Solar Frontier τεχνολογίας CIS
 2. Inverter (αντιστροφέας τάσης) Solar Frontier (made in Germany by Steca Coolcept 3000)
 3. Βύσματα σύνδεσης και καλώδια παραλληλισμού «Τ» στοιχειοσειρών (strings)
 4. Καλώδια solar σύνδεσης φωτοβολταϊκού (DC 50μ)

Πλεονεκτήματα SolarSets
Τα πακέτα φωτοβολταϊκών SolarSet είναι σχεδιασμένα από την ίδια τη Solar Frontier, και είναι βελτιστοποιημένα ώστε να παρέχουν υψηλή παραγωγή ενέργειας, αξιοπιστία και καλή σχέση απόδοσης-τιμής. Παρέχουμε ολοκληρωμένο σύστημα και όχι απλά πάνελ ή ινβέρτερ. Αποτέλεσμα ;
 • +10% με +15% περισσότερη παραγόμενη ενέργεια λόγω της τεχνολογίας CIS των φωτοβολταϊκών Solar Frontier
 • Βαθμός απόδοσης ινβέρτερ 98,6% ( η μεγαλύτερη παγκοσμίως σε ινβέρτερ 3kW)
 • Εγγύηση δέκα (10) ετών για όλο τo σύστημα από έναν προμηθευτή 
 • Δεν απαιτείται πίνακας DC ( Ενσωματωμένος διακόπτης DC στο inverter, ενσωματωμένοι Τ2 προστασία υπερτάσεων και παραλληλισμός των panel με τα καλώδια παραλληλισμού)
 • Υψηλή παραγωγή ακόμα και σε συνθήκες με λίγο φως ( συννεφιά, χειμώνα), με μικρή γωνία πτώσης του φωτός (πρωί, απόγευμα), υψηλή θερμοκρασία (μεσημέρια καλοκαιριού), σε «λάθος»κλίσεις ή προσανατολισμούς (ανατολή – δύση)
 • Ευελιξία στην εγκατάσταση
 • Ταιριάζει σε κάθε στέγη με επιφάνεια μεγαλύτερη των 15,6m2.
 • Ελκυστική εμφάνιση και εξαιρετική αισθητική.
 • Ο απόλυτος συνδυασμός ποιότητας (Ιαπωνικά Πάνελ – Γερμανικό ινβέρτερ )

Δείτε εδώ γιατί τα πάνελ Solar Frontier τεχνολογίας CIS υψηλής απόδοσης παράγουν +10% τουλάχιστον περισσότερη ενέργεια, σε σχέση με τα μονοκρυσταλλικά ή τα πολυκρυσταλλικά πάνελ (made in Japan).

Δείτε εδώ τo ινβέρτερ Solar Frontier που έχει την μέγιστη απόδοση 98,6% παγκοσμίως και είναι το πιο αποδοτικο στην κατηγορία του (made in Germany by Steca Elektronik).

Yπάρχει ειδικό πακέτο αυτοπαραγωγού 3kW φωτοβολταϊκά για Κύπρο. Το SolarSet των 3kW είναι σχεδιασμένο για το πρόγραμμα net-metering και διατίθεται σε ειδική τιμή.

Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο
Μπορείτε να επιλέξετε, και να συνδυάσετε σετ από 2kW έως 7,9kW το καθένα.

Ως επίσημοι αντιπρόσωποι της Solar Frontier, μπορούμε να διαθέσουμε τα SolarSet σε ανταγωνιστικές τιμές χονδρικής-λιανικής.

www.oleng.eu