Καινοτόμο φιαλίδιο υγραερίου που περιορίζει τις διαρροές

Το νέο καινοτόμο φιαλίδιο (γκαζάκι) της Corla Gas φέρνει την επανάσταση στην αγορά υγραερίου, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια στον Έλληνα καταναλωτή!

H Coral Gas, πρώτη στην Ελλάδα, μελέτησε, κατασκεύασε και διαθέτει στην αγορά ένα νέο φιαλίδιο υγραερίου (γκαζάκι) με βαλβίδα ασφαλείας που ενσωματώνει Εσωτερικό Περιοριστή Ροής (Internal Leakage Limiter). Η βαλβίδα ενεργοποιείται αυτόματα και περιορίζει τη διαρροή υγραερίου σε περίπτωση που το φιαλίδιο δεν τοποθετηθεί σωστά στην συσκευή ή αφαιρεθεί από αυτήν πριν αδειάσει τελείως, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό επιπλέον ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή.

Η βαλβίδα ασφαλείας της Coral Gas είναι ειδικά σχεδιασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και τοποθετείται κατά την παραγωγή εσωτερικά στο φιαλίδιο με τεχνολογία Laser. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αλλάζει καθόλου το σχήμα και οι διαστάσεις του φιαλιδίου, καθιστώντας δυνατή τη χρήση του σε όλες τις συσκευές υγραερίου που δέχονται γκαζάκι χωρίς να απαιτείται καμία μετατροπή. Έτσι το γνωστό γκαζάκι, ένα προϊόν στενά συνδεδεμένο με την καθημερινότητα μας (8 στις 10 ελληνικές οικογένειες καταναλώνουν πάνω από 25 εκατομμύρια φιαλίδια κάθε χρόνο αναδεικνύοντας την Ελλάδα τη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης) ανακατασκευάζεται και λύνει τα χέρια της ελληνικής οικογένειας αφού την προστατεύει από τυχόν διαρροές.

Η πρωτοποριακή αυτή βαλβίδα σχεδιάστηκε με πρωτοβουλία της Coral Gas σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες, έχει λάβει δε τις σχετικές πιστοποιήσεις και έχει κατατεθεί ως παγκόσμια πατέντα! Η ανάπτυξη αλλά και η παραγωγή της έγιναν εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Coral Gas κος. Τόλης Βασιλακάκης δήλωσε: «Εργαστήκαμε μαζί με μία επιστημονική ομάδα σχεδόν 2 χρόνια για να σχεδιάσουμε μία μοναδική βαλβίδα που θα αντιμετωπίζει ριζικά το πρόβλημα διαρροών από κακή τοποθέτηση και θα προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία στον καταναλωτή. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, η επιλογή των κατάλληλων υλικών και η χρήση της τεχνολογίας laser συνέτειναν στη δημιουργία του νέου φιαλιδίου, το οποίο υπερηφανευόμαστε ότι υπερέχει από τα υπόλοιπα της αγοράς. Με το προϊόν αυτό, η Coral Gas ολοκληρώνει το στρατηγικό της στόχο να διαθέτει στην ελληνική αγορά όλα τα συσκευασμένα προϊόντα της με βαλβίδες ασφαλείας προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στον Έλληνα καταναλωτή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας coralgas.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 8001190600.

Το νέο γκαζάκι της Coral Gas φέρνει την επανάσταση και αλλάζει την αγορά του υγραερίου!

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »