Ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις με υγραέριο και στην αυτονομία

Το υγραέριο σε δεξαμενή είναι μία από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε σπίτι.

Η σύγχρονη, οικονομική λύση

Αποτελεί ιδανική λύση και για ενεργειακά αυτόνομες από το δίκτυο της ΔΕΗ κατοικίες, μόνιμες ή εξοχικές. 
Το Υγραέριο (LPG), επίσης είναι ένα καθαρό και αξιόπιστο καύσιμο λιγότερο βλαβερό για το περιβάλλον και την υγεία. Τα προϊόντα της καύσης του υγραερίου εκπέμπουν μικρότερες ποσότητες CO2 συγκριτικά με άλλα καύσιμα*, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα επιβαρυντικά σωματίδια. 
[Πηγή: European LPG Association (2007)] *εξαιρείται το φυσικό αέριο.

Εξοικονομώντας με υγραέριο στο σπίτι
Με τον σωστό σχεδιασμό, την εγκατάσταση υπέργειας/υπόγειας δεξαμενής υγραερίου, ενδεικτικά 1750 lit, και του κατάλληλου δικτύου, το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού, προσφέροντας σημαντική οικονομία και αυτονομία για: 
  • Θέρμανση και ζεστό νερό με χρήση επίτοιχου λέβητα αερίου.
  • Μαγείρεμα με εστίες, φούρνο αλλά και μπάρμπεκιου αερίου.
  • Παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος με γεννήτρια αερίου.
  • Ψύξη με κλιματιστικό αερίου.
  • Λειτουργία «λευκών» συσκευών (ψυγείο, στεγνωτήριο αερίου κλπ.).
  • Νερό-ύδρευση με αντλία νερού αερίου καυσίμου (απομακρυσμένες γεωτρήσεις).

Η καθαρή και αξιόπιστη επιλογή
Όταν το υγραέριο συνδυάζεται με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Coral Gas, τότε έχετε στη διάθεσή σας ένα μοναδικό καύσιμο που υπερέχει σε:

Ασφάλεια
Η τεχνογνωσία της Coral Gas πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία της σε θέματα υγραερίου και τη βαθιά γνώση των κανονισμών και πρακτικών που ακολουθούνται παγκοσμίως. 
Το έμπειρο δίκτυο συνεργατών της, με τον έλεγχο και την καθοδήγηση της Τεχνικής της Διεύθυνσης, εξασφαλίζει ασφάλεια στην εγκατάσταση, την τροφοδοσία και τη συντήρηση κάθε δεξαμενής υγραερίου.

Ευκολία
Με τη συμβολή των έμπειρων και εκπαιδευμένων τεχνικών συνεργατών της Coral Gas, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο (υπέργεια ή υπόγεια), τη χωρητικότητα και τη θέση της δεξαμενής σας ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες σας, ώστε άμεσα, γρήγορα και εύκολα να γίνει η τοποθέτησή της. 

Εξυπηρέτηση – Αξιοπιστία
Με την υποστήριξη του Ομίλου της Motor Oil που έχει ένα από τα πλέον σύγχρονα και ευέλικτα διυλιστήρια στην Ευρώπη, διασφαλίζεται ο αδιάλειπτος εφοδιασμός του υγραερίου. Η διανομή γίνεται απευθείας από τις εγκαταστάσεις της Coral Gas μέσω του στόλου βυτιοφόρων της, εξασφαλίζοντας τη σωστή ποσότητα τη στιγμή που το χρειάζεστε.

Οικονομία
Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του καυσίμου από την μεγάλη θερμογόνο δύναμή του και τον βαθμό απόδοσής του, το μειωμένο κόστος συντήρησης και την άριστη ποιότητα καυσίμου που η Coral Gas προσφέρει, κάθε νοικοκυριό επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά του έξοδα.

Για πληροφορίες: 210 9491000              
www.coralgas.gr             
Coral Gas Official