Αντικεραυνική προστασία KIWA

Αντικεραυνική προστασία της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης αλλά και όλων των οικιακών συσκευών, με τον εξαιρετικά οικονομικό και κορυφαίας ποιότητας απαγωγό υπέρτασης της KIWA της CLOCKWORK ENERGY.

Σλοβάκικης κατασκευής, για κάθε πλευρά της εγκατάστασης και στο AC και στο DC. 

Η KIWA προσφέρει πλήρη εξειδίκευση στο κομμάτι των απαγωγών υπερτάσεων γιατί κατασκευάζει αποκλειστικά το συγκεκριμένο προϊόν. Ήταν για χρόνια κατασκευαστής OEM για άλλες εταιρείες του χώρου, κύρια από τη Γερμανία, με ανάπτυξη, παραγωγή και εφοδιασμό υλικών, ενώ τα τελευταία χρόνια διαθέτει την πληρέστατη γκάμα προϊόντων της αυτόνομα, σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Τα προϊόντα καλύπτουν τον τομέα των φωτοβολταϊκών, αλλά και των οικιακών εγκαταστάσεων.

Όλοι οι απαγωγείς της KIWA διαθέτουν πρόσθετη προστασία από τις διακυμάνσεις του δικτύου, τύπου T3. Συνεπώς οι απαγωγείς για τα φωτοβολταϊκά είναι τύπου Τ1+Τ2+Τ3 ταυτόχρονα, για άμεσα και έμμεσα κρουστικά πλήγματα αλλά και διακυμάνσεις δικτύου. Για τις οικιακές εγκαταστάσεις υπάρχουν προϊόντα τύπου Τ2+Τ3 που προστατεύουν και από τα έμμεσα κρουστικά αλλά και από τις διακυμάνσεις του δικτύου της ΔΕΗ. Για πιο εξειδικευμένες εφαρμογές υπάρχουν και άλλα προϊόντα όπως για ασφάλεια δικτύων Ethernet ή για προστασία Τ3 σε κάποια συγκεκριμένη οικιακή γραμμή.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την γκάμα των υλικών της KIWA
εδώ.

Η Clockwork Energy διαθέτει συνεργασίες με μαγαζιά ηλεκτρολογικού υλικού σε κάθε περιοχή της χώρας. 

Επικοινωνία
Τηλέφωνο: 2312 134 134 και 2310 225 177 
Ε-mail: info@clockwork-energy.gr