ΕΠΑ Αττικής: Τιμές σε χαμηλό τριετίας και νέες προσφορές

Τι και αν κάθε χρόνο οι προβλέψεις του καιρού κάνουν λόγο για τον βαρύ χειμώνα που είναι μπροστά μας; Οι καταναλωτές που έχουν επιλέξει ή θα επιλέξουν φέτος το φυσικό αέριο για τη θέρμανσή τους, θα απολαύσουν την πλέον οικονομική και ποιοτική ζεστασιά και θαλπωρή.

Αποσκοπώντας καθημερινά στο να προσφέρει την πλέον οικονομική και αποδοτική λύση για τη θέρμανση των σύγχρονων νοικοκυριών, η ΕΠΑ Αττικήςξεκινάει τη φετινή χειμερινή περίοδο προσφέροντας στους καταναλωτές της φυσικό αέριο στην χαμηλότερη τιμή που έχει καταγραφεί τις δύο τελευταίες χειμερινές περιόδους(βλ. σχετικό διάγραμμα).

Ενδεικτικά, για τον μήνα Οκτώβριο, η τιμή είναι μειωμένη κατά 19% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και διαμορφώνεται στα 5,6 λεπτά ανά KWh (συμπ. ΦΠΑ).Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχα χαμηλά επίπεδα εκτιμάται ότι θα κινηθεί και το υπόλοιπο διάστημα.

Η σταθερά πτωτική πορεία των τελευταίων ετών έχει οδηγήσει σε μείωση της τάξεως του 30%από τον Σεπτέμβριο 2012, επιβεβαιώνοντας ότι οι τιμές φυσικού αερίου στην Αττική παραμένουν οι χαμηλότερες δυνατές ενώ ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητα του καυσίμου σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές θέρμανσης.

Επιπλέον, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότησηγια τη μετατροπή της εσωτερικής εγκατάστασηςθέλοντας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερανοικοκυριά που το επιθυμούν να στραφούν στο φυσικό αέριο.Η προσφορά ισχύει για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, και προβλέπει γενναιόδωρα ποσά που ανέρχονται ακόμη και στο ποσό των €12.300. 

Προχωρώντας μάλιστα σε άλλη μια κίνηση έμπρακτης υποστήριξης των καταναλωτών, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής, οικιακών ή επαγγελματιών, σημαντικές εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης για συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου. Το ποσοστό έκπτωσης ξεκινάει από 50% και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 100%. Οι προσφορές ισχύουν για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2015.

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην ανταγωνιστικότητα και τα οφέλη του φυσικού αερίου αποτυπώνεται εξάλλου και στη μεγάλη απήχηση του προγράμματος επιδότησηςπου υλοποιεί από τον Νοέμβριο του 2014 το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.Η ΕΠΑ Αττικής δέχθηκε, ως φορέας διαχείρισης, περισσότερες από 4.700αιτήσεις, αριθμός που αντιστοιχεί κατά προσέγγιση σε 12.000 νοικοκυριά.Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα υποβολής των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την πιστοποίηση της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου 2015.

Η χαμηλή τιμή του φυσικού αερίου, τα πολλαπλά και ιδιαίτερα ελκυστικά κίνητρα σύνδεσης και μετατροπής της εσωτερικής εγκατάστασης και βέβαια η ασύγκριτη ευκολία στη χρήση του φέρνουν σε όλους τους κατοίκους της Αττικής πιο κοντά τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που αποζητούν τον χειμώνα!

www.aerioattikis.gr

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »