Συντήρηση Φ/Β σταθμών συνολικής ισχύος 2,5MW

Η εταιρία μελέτης, κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών "Messaritis Ανανεώσιμες", ανέλαβε τη συντήρηση δύο ακόμη έργων συνολικής ισχύος 2,5ΜW, στα Γιαννιτσά Πέλλας, ιδιοκτησία της εταιρίας "ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ Α.Ε.".

Ο Γιάννης Μεσσαρίτης, ιδιοκτήτης της εταιρίας, δήλωσε σχετικά: “Οι αναθέσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στην ευρεία λίστα των έργων που συντηρούμε σε όλη την Ελλάδα και ξεπερνούν συνολικά σε ισχύ σήμερα τα 30MW. Πρόκειται για συνεργασίες, στρατηγικής σημασίας και αξίας για την εταιρία, που θα συνεχίσει την πορεία της με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τη συνέπεια που την έχει χαρακτηρίσει μέχρι σήμερα, σε κάθε έργο που αναλαμβάνει”.

Η εταιρία "Messaritis Ανανεώσιμες" αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

www.messaritis.com