Νέα ανάληψη έργων από τη Messaritis Ανανεώσιμες

Η εταιρία μελέτης, κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών "Messaritis Ανανεώσιμες", ανέλαβε τη συντήρηση δύο ακόμη έργων, ιδιοκτησίας της εταιρίας «ΤΕΧΝΟΚΑΝ Α.Ε.», στο Ν. Αττικής.

Οι επενδυτές γνωρίζουν πλέον πόσο σημαντικός είναι ο συστηματικός έλεγχος της λειτουργίας των φωτοβολταϊκών σταθμών και γιΆ αυτό επιλέγουν τους συνεργάτες συντήρησης με τα αυστηρότερα κριτήρια. Αναζητούν υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και άμεση απόκριση σε έκτακτες βλάβες σε εικοσιτετράωρη βάση – επτά μέρες την εβδομάδα. Η "Messaritis Ανανεώσιμες” συνδυάζει όλα τα ανωτέρω και γιΆ αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους.

Η εταιρία "Messaritis Ανανεώσιμες" αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από την TÜV Rheinland για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009