Επιβράβευση, διαφοροποίηση, προβολή

H Robert Bosch AE παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα πιστότητας Bosch Partner Program που απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες της θέρμανσης και ειδικότερα στους υδραυλικούς εγκαταστάτες.

Έχοντας αναγνωρίσει τη σημασία αλλά και την υψηλή πολυπλοκότητα του ρόλου του εγκαταστάτη στην αγορά θέρμανσης και αντιλαμβανόμενη τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις από τους τελικούς καταναλωτές, η Bosch θέλει να επενδύσει στους συνεργαζόμενους εγκαταστάτες και να προσφέρει χώρο για διαφοροποίηση και ισχυρότερη τοποθέτηση σε ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα αυτό επιβραβεύει τους εγκαταστάτες με τη δυνατότητα συλλογής πόντων μέσα από την αγορά προϊόντων του Τμήματος Θέρμανσης, οι οποίοι πόντοι μπορούν κατόπιν να εξαργυρωθούν με πλούσια δώρα. Έτσι θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εμπράκτως τους εγκαταστάτες που επιλέγουν τα προϊόντα μας και παράλληλα να τους παροτρύνουμε για νέες πωλήσεις, αποσκοπώντας σε μια στενή συνεργασία με μακροπρόθεσμη προοπτική. Στο πρόγραμμα εξαργύρωσης πόντων θα καταγράφονται μηχανήματα και των δύο εμπορικών σημάτων του Ομίλου, της Bosch και της Buderus.

Η σημαντικότερη όμως προστιθέμενη αξία που θέλουμε να προσφέρουμε στους εγκαταστάτες είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε εξειδικευμένες υπηρεσίες και η παροχή εργαλείων σε επίπεδο επικοινωνίας για να είναι σε θέση να προάγουν αποτελεσματικότερα τα μηνύματα και τις αξίες της εταιρείας και να κάνουν σαφές το όφελος για τον τελικό χρήστη. Μέσα από τον συνδυασμό του προγράμματος και εστιασμένων τεχνικών σεμιναρίων θα αναπτυχθεί ένα δίκτυο καταρτισμένων εγκαταστατών που θα πιστοποιείται από την εταιρεία ανά προϊοντική κατηγορία.

Είμαστε βέβαιοι ότι το Bosch Partner Program θα αποτελέσει μια καινοτομία στην αγορά θέρμανσης και θα ενισχύσει σημαντικά το δίκτυο συνεργαζόμενων εγκαταστατών της Bosch.

Γιατί μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα!

Περισσότερες πληροφορίες για το Bosch Partner Program θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://www.partner.bosch-climate-sea.com/

www.bosch.gr
www.buderus.gr


Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »