Οικιακή οικονομία με φυσικό αέριο από την ΕΠΑ Αττικής

Στην καρδιά του φετινού χειμώνα οι καταναλωτές φυσικού αερίου στην Αττική απολαμβάνουν μοναδική ζεστασιά στο σπίτι τους αλλά και την τσέπη τους.

Με την τιμή του φυσικού να κινείται πτωτικά σημειώνοντας μείωση 30% την τελευταία τριετίακαι με τις προβλέψεις για περαιτέρω μείωση το πρώτο τρίμηνο του έτους,η ανταγωνιστικότητα του καυσίμου σε σχέση με τις υπόλοιπεςμορφές θέρμανσηςπαραμένει υψηλή.

Και οι νέοι καταναλωτές επωφελούνται πολλαπλά αφού από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει
άτοκη χρηματοδότηση σε όλα τα νοικοκυριά για τη μετατροπή της εσωτερικής τους εγκατάστασης για κεντρική ή αυτόνομη σύνδεση. Παράλληλα, νοικοκυριά κι επαγγελματίες κερδίζουν στο κόστος σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου καθώς η εταιρεία προχωρά σε γενναιόδωρες εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 100%.
Οι προσφορές ισχύουν για όσουςκαταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2016.

Τα οφέλη, η ευκολία και η ανταγωνιστικότητα του φυσικού αερίου παραμένουν ασύγκριτα γεγονός που αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές του λεκανοπεδίου καθώς ολοένα και περισσότεροι το επιλέγουν για την κάλυψη των αναγκών τους σε θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό.