Το πρώτο ανοιχτό συνέδριο για επιχειρηματίες

Ο διαδικτυακός κόμβος restartkozani.gr στην ενότητα «Ανοιχτό Συνέδριο» φιλοξενεί όλες τις απόψεις των επιχειρηματιών για τις Στρατηγικές του μέλλοντος.

Η «Επιχειρηματική επανεκκίνηση» που επιδιώκεται από το διήμερο συνέδριο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ξεκινά από κάτω, από τους ίδιους τους φορείς της οικονομίας, τις παραγωγικές-οικονομικές μονάδες του τόπου. Η κάθε επιχείρηση χωριστά ως αυτοτελή οντότητα συμμετέχει με τις δικές τις προτάσεις, σχέδια για το χτίσιμο ενός νέου παραγωγικού μοντέλου σε βάθος δεκαετίας πάνω στις τέσσερις θεματικές ενότητες του συνεδρίου:

-παραγωγική ανασυγκρότηση
-τοπική αυτοδιοίκηση
-χρηματοδότηση/επενδύσεις
-ενέργεια και διαχείριση απορριμμάτων

Ο διαδικτυακός κόμβος restartkozani.gr στην ενότητα «Ανοιχτό Συνέδριο» φιλοξενεί όλες τις απόψεις των επιχειρηματιών για τις Στρατηγικές του μέλλοντος, με στόχο να ανανεωθεί ο επιχειρηματικός αέρας της Δυτικής Μακεδονίας με τις εμπειρίες των δικών της καταξιωμένων επιχειρηματιών, αυτών που θέλουν μια ώθηση να ανέβουν και των νέων που έχουν λόγο για ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Κοζάνη, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2016 στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης, εγκαινιάζεται μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ ομιλητών και κοινού. Ο πομπός γίνεται δέκτης και ο δέκτης, πομπός, σε μία προσπάθεια ένωσης δυνάμεων, με εργαλείο το νέο διαδικτυακό κόμβο restartkozani.gr, εκεί που το Επιμελητήριο Κοζάνης ως φορέας επικοινωνεί με τα μέλη του και κάθε μέλος χωριστά πρωταγωνιστεί στην δική του επιχειρηματική επανεκκίνηση.
Συνδιοργανωτές του ανοιχτού συνεδρίου, είναι το Επιμελητήριο Κοζάνης, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝ.ΚΟ) Α.Ε. .
Για περισσότερες πληροφορίες www.restartkozani.gr