Οικολογική καμπίνα με αισθητική υπεροχή

Μία νέα αυτόνομη καμπίνα με την ονομασία «Wave Eco Cabin», λάνσαρε στις αρχές του 2016, η εταιρεία Echo Living, κερδίζοντας τις εντυπώσεις για το στυλ της κατασκευής.

Η «Wave Eco Cabin» είναι η νέα οικολογική πρόταση της εταιρείας Echo Living και αποτελεί μία καμπίνα ενεργειακά αυτόνομη, η οποία και ξεχωρίζει για το λείο σχεδιασμό της, την καμπυλωτή της εξωτερική επένδυση και το κομψό εσωτερικό της.

Η εν λόγω καμπίνα έχει εσωτερικό χώρο 12,5 τ.μ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως στούντιο, είτε ως αυτόνομο κατάλυμα, ενώ μπορεί να επεκταθεί τόσο κατά μήκος, όσο και κατά πλάτος, με εύκολη προσθήκη ξεχωριστών δωματίων. Στην απλή μορφή της, μπορεί να εξοπλιστεί με ένα διπλό κρεβάτι, ένα ντους, μία ξυλόσομπα και μία συμπαγή κουζίνα, ενώ θεωρείται ικανή να φιλοξενήσει 2 άτομα.

Όσον αφορά την αυτονομία της, διαθέτει φωτοβολταϊκό πανέλ που είναι συνδεδεμένο μπαταρία αποθήκευση για το φωτισμό, ο οποίος και είναι με LED, αλλά και με τις πρίζες. Επίσης, η ξυλόσομπα παρέχει θέρμανση και ζεστό νερό, ενώ το μαγείρεμα γίνεται με φιάλες υγραερίου.