Τεχνολογίες θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού

Προηγμένη τεχνολογία και έμφαση στην αποδοτικότητα με καινοτόμες εφαρμογές, από την εταιρεία LG Electronics, στην έκθεσης 2016 AHR EXPO στο Ορλάντο.

Η LG Electronics (LG), ηγέτης στα συστήματα κλιματισμού, παρουσίασε τη νέα σειρά οικιακών και επαγγελματικών λύσεων για το 2016, με ενσωματωμένη τεχνολογία ενισχυμένης ροής μεταβλητού ψυκτικού μέσου (VRF) στην έκθεση 2016 AHR Expo. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση στον κόσμο, η οποία προσανατολίζεται στην κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) για μηχανικούς, εργολάβους, διανομείς καθώς και για άλλους επαγγελματίες του εμπορίου.
Ο Kevin McNamara, Αντιπρόεδρος του τμήματος Air Conditioning Systems της LG Electronics Αμερικής, δήλωσε σχετικά: «Η LG συνεχίζει να χαράζει το δρόμο προς την καινοτομία και την ανώτερη απόδοση, και στη φετινή έκθεση AHR Expo απέδειξε πόσο αποτελεσματικά μπορούν να είναι τα συστήματα κλιματισμού για σχεδόν οποιοδήποτε κτίριο ή σπίτι. Θέλουμε ο κλάδος να κατανοήσει ότι η LG έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία προϊόντων και λύσεων που θα εξοικονομούν ενέργεια και θα προσφέρουν προσωπική άνεση - δύο από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας για το 2016».
Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG (# 4644), είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προηγμένα και πιο πρόσφατα προϊόντα κλιματισμού της LG αλλά και να μάθουν πώς αυτά τα προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, από κατοικίες και εμπορικά καταστήματα έως ξενοδοχεία και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις. Επίσης, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση των καινοτομιών της LG, οι οποίες πρόκειται να λανσαριστούν στην αγορά το 2016.
Η LG Multi F την οποία η LG παρουσίασε κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, είναι μία εξωτερική μονάδα κλιματισμού πέντε ψυκτικών τόνων που μπορεί να συνδέσει έως και οκτώ διαφορετικές εσωτερικές μονάδες. Δεδομένου ότι το προϊόν χρησιμοποιεί μια μόνο εξωτερική μονάδα κλιματισμού, μπορεί άνετα να μειώσει το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το κλιματισμό κάθε δωματίου ή χώρου ξεχωριστά.
Τα κεντρικά συστήματα κλιματισμού LG Multi V S, είναι κατάλληλα για μικρού και μεσαίου μεγέθους γραφεία καθώς και για μικρά εμπορικά κτίρια, λόγω της ευελιξίας τους, της υψηλής απόδοσης αλλά και της αθόρυβης λειτουργίας τους. Οι μονάδες Hydrokit αποθηκεύουν τη θερμότητα που παράγεται από τη λειτουργία του συστήματος κλιματισμού και τη χρησιμοποιούν για τη θέρμανση του νερού ή των εσωτερικών χώρων, καθιστώντας τες έτσι την ιδανική επιλογή για καταλύματα, όπως ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους.
«Έχουμε θέσει ως στρατηγικό στόχο την κάλυψη της αγοράς της Βορείου Αμερικής, με εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις κλιματισμού, προσαρμοσμένες σε διάφορα περιβάλλοντα», δήλωσε ο Jae-Sung Lee, Διευθύνων Σύμβουλος του Air Business office της LG Electronics.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 2016 AHR Expo αλλά και μέσα στο 2016 η LG παρουσίασε και θα συνεχίσει να προσφέρει επιτυχημένες και βιώσιμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κατοικίας, των μικρομεσαίων εμπορικών κτιρίων καθώς επίσης και των ξενοδοχείων αλλά και των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων.

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »