Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ στην Building Green Expo 2016

H Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ), ο σύνδεσμος για την προώθηση της ενεργειακής αξιοποίησης βιομάζας συμμετέχει φέτος στην Building Green Expo 2016 - Building Sustainable Environment.

Η Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) συμμετέχει δυναμικά στη Building Green Expo 2016, στην ειδικά διαμορφωμένη θεματική περιοχή Biomass & Bioenergy Pavillion, που απευθύνεται αποκλειστικά σε φορείς, εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου βιομάζας, οι οποίοι καλούνται να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αναδειχθούν μέσα από τις αξίες και τις εφαρμογές της βιομάζας στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Biomass Day

Παρασκευή 8/4/2016, 10:00 – 17:00

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της Ημέρας Βιομάζας περιλαμβάνουν δύο ενδιαφέρουσες ενότητες:

1η Ενότητα: Bioenergy4Business

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Bionergy4Business, το οποίο υποστηρίζει και προωθεί τη (μερική) υποκατάσταση των συμβατικών καυσίμων που χρησιμοποιούνται για θέρμανση με διαθέσιμες πηγές βιοενέργειας.
Στελέχη του κέντρου αλλά και άλλοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν ενεργειακά και οικονομικά αποδοτικούς τρόπους χρήσης της βιομάζας.

2η Ενότητα: Αξιοποίηση Βιομάζας για την Ανάπτυξη

Η Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) παρουσιάζει σειρά ομιλιών από επιστήμονες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αξιοποίησης βιομάζας και βιοενέργειας με θέμα: «Η Αξιοποίηση Βιομάζας ως Μοχλός Ανάπτυξης στη Σύγχρονη Πραγματικότητα: Εφαρμογές, Ευκαιρίες και Προϋποθέσεις».