Στην τελική ευθεία για την έκθεση Domotec 2016

Η ολοκληρωμένη έκθεση δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, το κατάστημα και το ξενοδοχείο.

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της έκθεσης Domotec που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2016 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Εxpo στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Η Domotec θα εστιάσει σε λύσεις ανακαίνισης, οικολογικής δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας σε μία περίοδο που σημειώνεται ιδιαίτερη δραστηριότητα στους συγκεκριμένους τομείς τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ αναφορικά με τις ξενοδοχειακές μονάδες έχει διαπιστωθεί αύξηση της ανακαίνισης και της αναβάθμιση τους.
Η Domotec 2016 θα διεξαχθεί μαζί με την Building Green και την Electrotec & Σαλόνι Φωτισμού και σε παράλληλη διοργάνωση με την έκθεση Μedwood - Δομικά υλικά ξύλου υλικά επιπλοποιίας, ημι-έτοιμα προϊόντα κ.α.
Η συνύπαρξη τους δημιουργεί μία σημαντική και ενιαία διοργάνωση που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις στους επισκέπτες καθώς και μια νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας στηριζόμενη σε νέες πρακτικές-τεχνολογίες, που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση.
Εξαιρετικής σημασίας αποτελεί η μοναδική εμπορική ευκαιρία που προσφέρει η Domotec για εξωστρέφεια στον γιγαντιαίο κλάδο κατασκευών της Ρωσίας. Αποστολή μελών της Ένωσης Ρώσων Κατασκευστών, επισκέπτεται την έκθεση με σκοπό να πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις και να συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τις ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν. Η αποστολή θα έχει ως επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης κύριο V. Yakovloev και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Στο πλαίσιο της Domotec 2016, προγραμματίζεται μια σειρά εκδηλώσεων που στόχο έχουν να αποτελέσουν σημείο συνάντησης του κλάδου και απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνικές εταιρείες, γραφεία μελετών, σχεδιαστές καθώς και στον κλάδο της δόμησης και των ξενοδοχείων.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Απριλίου από τις 17:00 έως τις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση Re-Innovation: Οι νέες τάσεις στη σύγχρονη σχεδίαση και ανοικοδόμηση κτιρίων και επαγγελματικών χώρων, στην οποία διακεκριμένοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές παρουσιάζουν πρότυπα και case studies σχετικά με ανακαινίσεις, αναπλάσεις χώρων και κτιρίων και την ενεργειακή τους απόδοση.
Eπίσης, καθημερινές παρουσιάσεις, case studies και προβολές λύσεων και εφαρμογών θα παρουσιάζονται καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 20:00, μέσα στην έκθεση στον ανοιχτό χώρο open space σχετικά με την αειφορία, την πράσινη δόμηση, τις ΑΠΕ και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, στα υφιστάμενα και νέα κτίρια και στο δομημένο περιβάλλον.
Η είσοδος στην έκθεση και στις παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση: www.domotecexpo.gr

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »