Φ/Β διασύνδεση σε ξενώνα στα Τρίκαλα

Με φωτοβολταϊκά πάνελ και πιστοποίηση Green Energy Certificate από την aleo, πραγματοποιήθηκε ο ενεργειακός συμψηφισμός ισχύος 9,86kw σε παραδοσιακό ξενώνα στο χωριό Νεράιδα Τρικάλων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διασύνδεση φωτοβολταϊκού συστήματος net metering ισχύος 9,86kw στον παραδοσιακό ξενώνα «του Λευτέρη και της Λουκίας», στη Νεράιδα Τρικάλων.
Την εγκατάσταση ανέλαβε η εταιρία «Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Χονδρός Βασίλειος».
Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε είναι ο παρακάτω:

  • Φ/Β πλαίσια aleo solar: 34τεμ. aleo S19.290 (μονοκρυσταλλικά υψηλής απόδοσης)
  • Inverter Solaredge: 1τεμ. SE 10K-ER-01
Στην κυρία Ευαγγελία Καρακώστα, ιδιοκτήτρια του ξενώνα, απονεμήθηκε Green Energy Certificate 5 κυψελών της aleo solar. Η ίδια σχολίασε σχετικά:

«Τοποθετώντας Φ/Β σύστημα με συμψηφισμό παραγόμενης-καταναλισκόμενης ενέργειας (Net-metering) μέσω προγράμματος συνχρηματοδότησης ΕΣΠΑ, έχουμε τη δυνατότητα να μειώσουμε τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής μας διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
Έχοντας δεδομένο ότι η επιχείρησή μας βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή με δύσκολες καιρικές συνθήκες, επιλέξαμε πλαίσια της aleo διασφαλίζοντας έτσι υψηλή παραγωγή με αντοχή στο χρόνο και στα καιρικά φαινόμενα.
Με το Green Energy Certificate της aleo έχουμε την δυνατότητα να αναδείξουμε στους πελάτες μας τη χρήση πράσινης ενέργειας από την επιχείρησή μας εξοικονομώντας ενέργεια με σεβασμό στο περιβάλλον».