Εβδομάδα Ηλεκτροκίνησης

Η Kosmocar-Volkswagen παρουσιάζει στην Ελλάδα την ηλεκτρική και Plug-in γκάμα των μοντέλων της και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τις νέες τεχνολογίες της.

Πριν από κάποιο διάστημα γνωρίσαμε και δοκιμάσαμε το ηλεκτρικό e-up!, αλλά και το Golf GTE που αποτελεί την Plug-in version του γερμανικού μικρομεσαίου μοντέλου. Τη δεδομένη στιγμή, η ελληνική αντιπροσωπεία της VW λανσάρει την υβριδική εκδοχή του Passat (Passat GTE) και το αμιγώς ηλεκτρικό Golf (e-Golf). Mέχρι και την Κυριακή 24 Απριλίου, η Volkswagen «προκαλεί» το ελληνικό κοινό να φορτιστεί θετικά και να βιώσει «επί 4» την μοναδική εμπειρία οδήγησης της πλήρους γκάμας ηλεκτρικών αυτοκινήτων της μάρκας.

Έτσι, η εταιρεία διοργανώνει στην Karenta Αμαρουσίου (Μαραθωνομάχων 35 & Νηρηίδων απέναντι από το The Mall) την «
Εβδομάδα Ηλεκτροκίνησης Volkswagen» και τα μοντέλα e-up!, e-Golf, Golf GTE και Passat GTE θα δώσουν στους συμμετέχοντες μια πρώτη γεύση από την αυτοκίνηση του μέλλοντος. Παράλληλα, το κοινό θα μπορεί να συμμετάσχει στον μεγάλο διαγωνισμό, από τον οποίο ένας τυχερός θα έχει την δυνατότητα να νοιώσει την θετική φόρτιση του Passat GTE για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: www.volkswagen.gr/e-mobility
Tέλος, σημειώνουμε ότι οι τιμές για τα συγκεκριμένα μοντέλα της VW διαμορφώνονται ως εξής: e-up! 28.000 ευρώ, e-Golf 38.900 ευρώ, Golf GTE 37.950 ευρώ, Passat GTE 52.000 ευρώ.