Τεχνολογικό σεμινάριο για το αιολικό δυναμικό

Στις 16 Μαΐου, το Εργαστήριο ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ και το ΚΤΕ Πειραιά και Νήσων, θα υλοποιήσει ένα εξειδικευμένο τεχνολογικό σεμινάριο για τις τεχνοοικονομικές προσεγγίσεις του αιολικού δυναμικού.

Το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος (ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ), διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας (ΚΤΕ) Πειραιά και Νήσων εξειδικευμένο τεχνολογικό σεμινάριο με τίτλο «ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ: ΧΩΡΙΚΕΣ & ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις Εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου ΗΜΕ & ΠΡΟΠΕ στην αίθουσα Γ015 του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ.
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα απόκτησης Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης και Συνοδευτικό με αναλυτική παρουσίαση των διδαχθέντων Ενοτήτων, υπογεγραμμένο από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του Σεμιναρίου εκ μέρους του Εργαστηρίου Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος επικυρωμένο από το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Πειραιά & Νήσων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος & αιτήσεις: κα. Βαρδάκη Ουρανία, e-mail: rania@mech.teipir.gr ή στο τηλ. 210-5381020. Ώρες επικοινωνίας: 9:00 – 16:00

Αιτήσεις ΕΔΩ (Έως 15 Μαΐου 2016)

Ημερομηνία έναρξης: 16 Μαΐου 2016
Διάρκεια: 15 διδακτικές ώρες
Ημέρες – ώρες διεξαγωγής: Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη , έναρξη: 17.15