Εξαγορά της GVA από τη Wilo

Στον τομέα της τεχνολογίας που αφορά εφαρμογές αποχέτευσης, διάθεσης κι βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων, επισέρχεται η Wilo.

H Wilo SE εξαγόρασε πρόσφατα την εταιρία GVA mbH & Co. KG, στα πλαίσια της πολιτικής που εφαρμόζει για να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, στον τομέα της τεχνολογίας που αφορά εφαρμογές αποχέτευσης, διάθεσης κι βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων.
Η GVA, έχει έδρα στην Γερμανία, στο Wülfrath ενώ η μονάδα παραγωγής είναι εγκατεστημένη στο Sangerhausen. Για περισσότερα από 30 χρόνια, η GVA είναι ενεργή στη διεθνή αγορά επεξεργασίας λυμάτων κι αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για έργα που αφορούν δήμους, βιομηχανίες αλλά και κτιριακές εγκαταστάσεις.
Βασικό πλεονέκτημα της GVA είναι η εκτεταμένη τεχνογνωσία στο χώρο της, η οποία της επιτρέπει να έχει και συμβουλευτικό χαρακτήρα πριν, κατά τη διάρκεια και μέχρι την ολοκλήρωση των έργων, για όλα τα είδη της βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων.
Η γκάμα της GVA αποτελεί σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Wilo ενώ η πώλησή τους ξεκινά στις γερμανόφωνες αγορές αλλά και σε χώρες όπως Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία κι Ιαπωνία. Η επέκταση των πωλήσεων σε περισσότερες χώρες, έχει προγραμματιστεί να γίνει μεσοπρόθεσμα. Η πρόσφατη εξαγορά της εταιρείας, έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2016.
Η Wilo SE, με αίσθημα ευθύνης, θέτει ως αυστηρή προϋπόθεση για τα προϊόντα αλλά και τις συνεργασίες που δημιουργεί, την εφαρμογή τεχνολογιών που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος. Η διάθεση λυμάτων και η βιολογική επεξεργασία τους, από μία αξιόπιστη εταιρία με πολύχρονη εμπειρία και γνώση όπως η GVA, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της πολιτικής της Wilo SE.