Εξαγορά της GVA από τη Wilo

Στον τομέα της τεχνολογίας που αφορά εφαρμογές αποχέτευσης, διάθεσης κι βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων, επισέρχεται η Wilo.

H Wilo SE εξαγόρασε πρόσφατα την εταιρία GVA mbH & Co. KG, στα πλαίσια της πολιτικής που εφαρμόζει για να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, στον τομέα της τεχνολογίας που αφορά εφαρμογές αποχέτευσης, διάθεσης κι βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων.
Η GVA, έχει έδρα στην Γερμανία, στο Wülfrath ενώ η μονάδα παραγωγής είναι εγκατεστημένη στο Sangerhausen. Για περισσότερα από 30 χρόνια, η GVA είναι ενεργή στη διεθνή αγορά επεξεργασίας λυμάτων κι αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για έργα που αφορούν δήμους, βιομηχανίες αλλά και κτιριακές εγκαταστάσεις.
Βασικό πλεονέκτημα της GVA είναι η εκτεταμένη τεχνογνωσία στο χώρο της, η οποία της επιτρέπει να έχει και συμβουλευτικό χαρακτήρα πριν, κατά τη διάρκεια και μέχρι την ολοκλήρωση των έργων, για όλα τα είδη της βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων.
Η γκάμα της GVA αποτελεί σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Wilo ενώ η πώλησή τους ξεκινά στις γερμανόφωνες αγορές αλλά και σε χώρες όπως Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία κι Ιαπωνία. Η επέκταση των πωλήσεων σε περισσότερες χώρες, έχει προγραμματιστεί να γίνει μεσοπρόθεσμα. Η πρόσφατη εξαγορά της εταιρείας, έχει αναδρομική ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2016.
Η Wilo SE, με αίσθημα ευθύνης, θέτει ως αυστηρή προϋπόθεση για τα προϊόντα αλλά και τις συνεργασίες που δημιουργεί, την εφαρμογή τεχνολογιών που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος. Η διάθεση λυμάτων και η βιολογική επεξεργασία τους, από μία αξιόπιστη εταιρία με πολύχρονη εμπειρία και γνώση όπως η GVA, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της πολιτικής της Wilo SE.

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »