Ξεκινά η ημερίδα για τη Γεωθερμία

Στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. και Εθνικούς Πόρους πρόγραμμα LIFE+ με την ονομασία Adapt2Change, η εταιρεία ICON Group – εταίρος του έργου – διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εφαρμογές της Αβαθούς Γεωθερμίας».

Ως εταίρος του έργου Adapt2Change, η εταιρεία Icon Group, θα διεξάγει την ημερίδα «Εφαρμογές της Αβαθούς Γεωθερμίας», το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens, N. Νικοδήμου 18 από τις 09:30 – 14:30.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής αλλά η εγγραφή είναι απαραίτητη. Για την εγγραφή σας στην ημερίδα πατήστε εδώ. Όλες τις σχετικές πληροφορίες για την ημερίδα και το ακριβές πρόγραμμα, επισκεφτείτε το micro site της ημερίδας.

Το Adapt2Change είναι ένα πρόγραμμα του LIFE+ (LIFE09 ENV/GR/000296) που στοχεύει στην παρουσίαση της προσαρμογής της αγροτικής παραγωγής στην κλιματική αλλαγή και τον περιορισμό των διαθέσιμων υδάτινων πόρων.

Την ημερίδα θα πλαισιώσουν με ομιλίες τους οι:

κ. Κωνσταντίνος Κίττας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: "Σύγχρονες Τεχνολογίες και Τεχνικές για Αειφορική Παραγωγή Προϊόντων υπό Κάλυψη: Η Περίπτωση του Ημίκλειστου Θερμοκηπίου"

Δρ Αθανάσιος Σαπουνάς, Γεν. Δ/ντης Αγροτικά Πληροφοριακά Συστήματα AGROSTIS με θέμα: "Η Διαχείριση της Ενέργειας ως Παράγοντας Βιωσιμότητας των Θερμοκηπιακών Επιχειρήσεων"

Dr Iωάννης Παππάς, CEO Green Evolution AE, με θέμα: "Καινοτόμες Εφαρμογές Γεωθερμίας για Θέρμανση και Δροσισμό στην Ελλάδα"

κ. Νικόλαος Ψαρράς, Μελετητής Γεωθερμικών Συστημάτων με θέμα: "Do’s and Don’s for the Ηome Οwner"

κ. Κωνσταντίνος Καραμπουρνιώτης, MSc Environmental Engineer, NTUA, TUC – Project manager in EU funded projects με θέμα: "Ευκαιρίες Χρηματοδότησης Επενδύσεων"

κ. Δημήτρης Μαναγούδης, Γενικός Διευθυντής ICON GROUP TEXNIKH E.Π.Ε. με θέμα: «Α.Π.Ε. και η σύνδεση τους με την αειφορία».

Διάλεξε το σωστό κλιματιστικό και κράτα το μια ζωή!

Αναβάθμισε το σπίτι σου σε 10 απλά βήματα

Αξιόπιστες λύσεις φωτισμού!

Ο σύμμαχός σας στην εξοικονόμηση ενέργειας

Τα πιο συχνά ψέματα για τα ενεργειακά τζάμια

Θερμομονωτικά χρώματα «Αντίδοτο» και στη ζέστη!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Eτήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του ΣΕΚΑ

Η ψήφος σας χάρισε στην Τήλο διπλή πρωτιά στην Ευρώπη!

Σχέδιο νόμου για την Ανακύκλωση

Κλιμακώνεται η υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η Nexans δίνει ενέργεια στη ζωή!

Όσο ζεσταίνεσαι τόσο εξοικονομείς!

Αντικατάσταση παλιών μετατροπέων!

Λέβητες οικονομίας, συμπυκνώνουν τα έξοδα!

Έξυπνη βαλβίδα νερού για 3πλό κέρδος!

Αξιολόγηση Απολογισμών Εταιρικής Υπευθυνότητας με επιστημονική προσέγγιση

Διάκριση σε 13 κορυφαίες εταιρείες βάσει των αξιολογήσεων CR Index & CRI Pass

περισσότερα »