Νέα γραφεία και εκθεσιακός χώρος για τη Hager Hellas

Η Hager Hellas εγκαινίασε στην Θεσσαλονίκη τις νέες εγκαταστάσεις και το νέο της εκθεσιακό χώρο, παρουσία πλήθος προσκεκλημένων.

Ηλεκτρολόγοι, επαγγελματίες του κλάδου, συνεργάτες από το δίκτυο διανομέων και πολλοί άλλοι έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια των νέων γραφείων και του νέου εκθεσιακού χώρου της Hager Hellas στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα στελέχη της Hager Hellas, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Πέτρο Πατρικιάδη καθώς και τον International Market Manager του ομίλου Hager, Daniel Muller, που παραβρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη ειδικά για τα εγκαίνια.

Στον υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο παρουσιάζονται νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του κτιριακού αυτοματισμού ΚΝΧ, εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και όλη η γκάμα των προϊόντων της Hager.

Σκοπός αυτού του νέου εκθεσιακού χώρου είναι να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του χώρου, να έρθουν σε επαφή με τα προϊόντα της εταιρείας, να εκπαιδευτούν από το άριστα καταρτισμένα προσωπικό, και να βιώσουν την «εμπειρία» Hager από κοντά.

Τα νέα γραφεία της Hager Hellas βρίσκονται στην περιοχή της Πυλαίας, στην οδό Αντώνη Τρίτση 15.