Μονάδες οικιακού κλιματισμού Bluevolution

Τα συστήματα οικιακού κλιματισμού τελευταίας γενιάς, της Daikin είναι αθόρυβα, ενεργειακά αποδοτικά και δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα.

Καλαίσθητη και με έξυπνη χρήση της τεχνολογίας, η νέα οικιακή σειρά Bluevolution έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ευκολία χρήσης και χαμηλό κόστος λειτουργίας, παρέχοντας παράλληλα υγιεινό εσωτερικό κλιματιζόμενο περιβάλλον. Τα μοντέλα του 2016 περιλαμβάνουν το νέο Daikin Emura, με βάση το βραβευμένο σχεδιασμό των προκατόχων του, και μια ολοκαίνουρια σειρά εσωτερικών μονάδων FTXM και εξωτερικών μονάδων Multi.

Περισσότερα οφέλη με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας

H νέα σειρά Bluevolution είναι σχεδιασμένη από τη Daikin στην Ευρώπη, και κατατάσσεται στην ενεργειακή κλάση A+++ για μέγιστη ενεργειακή απόδοση τόσο στη λειτουργία θέρμανσης όσο και στη λειτουργία ψύξης. Όλα τα μοντέλα είναι βελτιστοποιημένα για εποχιακή ενεργειακή απόδοση, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές κλιματικές ζώνες και τις εποχιακές διαφορές θερμοκρασίας όλο το χρόνο, ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας μέσω αυτόματων ρυθμίσεων του συστήματος.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Τα σχεδόν αθόρυβα κατά τη λειτουργία, συστήματα της νέας σειράς Bluevolution περιλαμβάνουν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία κλιματισμού: Έξυπνοι αισθητήρες κίνησης προσαρμόζουν αυτόματα την παροχή αέρα ώστε να ελαχιστοποιείται η δημιουργία ρευμάτων και μειώνουν την παροχή σε χώρους που δεν υπάρχουν άτομα, για εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, η παροχή αέρα 3D εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλο το χώρο για βέλτιστη άνεση.

Διατηρήστε το περιβάλλον του σπιτιού σας υγιεινό


Η νέα σειρά εσωτερικών μονάδων Split FTXM διαθέτει την τελευταία τεχνολογία Flash Streamer της Daikin που χρησιμοποιεί ηλεκτρόνια υψηλής ταχύτητας για την εξουδετέρωση αλλεργιογόνων, οσμών και βακτηρίων, χωρίς ανάπτυξη μούχλας και ιών, παρέχοντας καθαρότερο αέρα μέσα σε μόλις 10 λεπτά – μέχρι και τρεισήμισι φορές γρηγορότερα συγκριτικά με τον φυσικό εξαερισμό (όπως αποδείχθηκε σε ανεξάρτητες δοκιμές). Αυτή η τεχνολογία είναι επίσης διαθέσιμη ως μέρος του Ururu Sarara, του κορυφαίου συστήματος διαιρούμενου τύπου της Daikin.

Έξυπνος έλεγχος

Για τα συστήματα Multi split, υπάρχει δυνατότητα ελέγχου έως και πέντε μονάδων από ένα και μόνο κεντρικό σύστημα, είτε με ενσύρματο χειριστήριο είτε ασύρματα, μέσω μιας προαιρετικής εφαρμογής που επιτρέπει τη ρύθμιση εξ αποστάσεως. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συγκεκριμένες μονάδες να εξυπηρετούν μεμονωμένες ζώνες κλιματισμού και ανάλογα με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας να προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά χρήσης των χώρων. Αυτό έχει ως σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη. Οι ίδιες δυνατότητες ελέγχου ισχύουν και για τη σειρά διαιρούμενου τύπου.

Μεγάλη γκάμα προϊόντων με ψυκτικό μέσο χαμηλού δείκτη GWP

Ως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων HVAC, η Daikin έχει παίξει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη συστημάτων κλιματισμού που έχουν χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, με την επιλογή του ψυκτικού μέσου να αποτελεί βασικό παράγοντα στην προσπάθεια για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η νέα σειρά Bluevolution χρησιμοποιεί ψυκτικό μέσο R-32, μια εναλλακτική λύση που σέβεται περισσότερο το περιβάλλον και η οποία παρέχει στους ιδιοκτήτες κατοικιών οικονομικά προσιτή άνεση και μέγιστη απόδοση. Ασφαλές κατά το χειρισμό, συμμορφώνεται ήδη πλήρως με τους νέους κανονισμούς της Ε.Ε. που αφορούν τη χρήση ψυκτικών μέσων σε οικιακά συστήματα κλιματισμού που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2025.
Μετά την παρουσίαση του Ururu Sarara το 2013, την πρώτη αντλία θερμότητας αέρα-αέρα οικιακής χρήσης στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί ψυκτικό R-32, η Daikin Europe πρωτοπορεί στον κλάδο χάρη στα νέα μοντέλα Daikin Emura και FTXM, προσφέροντας στους Ευρωπαίους καταναλωτές τη μεγαλύτερη σειρά οικιακών κλιματιστικών που σέβονται περισσότερο το περιβάλλον και έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Γιατί να μην απολαμβάνετε άμεσα αποδοτικό κλιματισμό στο σπίτι σας;

Η εγκατάσταση της νέας σειράς μπορεί να γίνει εύκολα χωρίς αντικατάσταση των υφιστάμενων σωληνώσεων, εφόσον πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Η αντικατάσταση παλαιότερων συστημάτων που λειτουργούν με ψυκτικά μέσα R-22, R407c ή R410a μπορεί να γίνει επίσης από εξειδικευμένο εγκαταστάτη.
Η σειρά μονάδων κλιματισμού BLUEVOLUTION για οικιακή χρήση της Daikin είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας
Σχετικά με την Daikin


Η βιομηχανία Daikin ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η παραγωγή των μηχανημάτων της Daikin γίνεται σε 62 ιδιόκτητα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2014 άγγιξε τα 13.777 δισ. ευρώ συνολικά και τα 1.845,27 δισ. ευρώ στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 6.000 εργάζονται στην Daikin Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη Daikin στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.E.

Η Daikin ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το Daikin Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η Daikin Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της Daikin με την επωνυμία: Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »