Στην Αθήνα οι εκθέσεις Infacoma και Aquatherm

Οι καθιερωμένες διεθνείς εκθέσεις για τη δόμηση, τις κατασκευές, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την ενέργεια και τις τεχνολογίες νερού έρχονται στην Αθήνα

Μετά από 33 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα εγχώρια εκθεσιακά δρώμενα, η έκθεση Infacoma, που έχει καθορίσει όσο καμία άλλη τις τάσεις του κλάδου της δόμησης και των κατασκευών έρχεται στην Αθήνα, από 3 έως 6 Μαρτίου 2017, στο HELEXPO MAROUSSI.

H ΔΕΘ HELEXPO με την Be-Best συνδιοργανώνουν την Infacoma Athens 2017, μαζί με τη διεθνούς φήμης έκθεση, Aquatherm, η οποία εκπροσωπεί τους τομείς της οικιακής & βιομηχανικής θέρμανσης, κλιματισμού & εξαερισμού, διαχείρισης νερού, ύδρευσης & αποχέτευσης, ενέργειας, εξοπλισμού, σπα, σάουνες και πισίνες σε 14 χώρες της Ευρώπης (Ρωσία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Αυστρία, Πολωνία, Βουλγαρία κ.ά).
  
Στις δύο εκθέσεις, στις οποίες συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες των σχετικών κλάδων, παρουσιάζονται τα προϊόντα τους (υλικά κατασκευής, μόνωση & προστασία, μηχανήματα και εξοπλισμό) και οι σύγχρονες τεχνολογίες (δόμησης, θέρμανσης, ύδρευσης και εξοικονόμησης ενέργειας). Πρωταρχικοί στόχοι είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την επαφή τους με προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό με προκαθορισμένα ραντεβού (hosted buyers) και η πραγματοποίηση νέων εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών, αποσκοπώντας ασφαλώς στην αύξηση της κερδοφορίας τους.

Η Infacoma Athens 2017 και η Aquatherm Athens 2017 απευθύνονται σε εκπροσώπους κατασκευαστικών εταιριών και τεχνικών γραφείων, σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, εμπόρους, τεχνικές εταιρίες, ξενοδόχους, designers. Ως εκθέτες έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε για τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα και ενισχύοντας τις πιθανότητές σας για επιχειρηματική δικτύωση, αλλά και να παρουσιάσετε την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σας στο αθηναϊκό κοινό.

Πρόκειται λοιπόν για δύο ιδιαίτερης σημασίας εκθεσιακά γεγονότα, τα οποία τοποθετούν τη δόμηση, τις κατασκευές, τον εξοπλισμό, την ενέργεια, τη θέρμανση, την ψύξη, τον εξαερισμό και τις τεχνολογίες νερού στο επίκεντρο, με έμφαση στην καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη.

Infacoma Athens & Aquatherm Athens στο Helexpo Maroussi, 3 έως 6 Μαρτίου 2017.

Σημεία Υπεροχής

• Πάνω από 35.000 επισκέπτες
• Περισσότεροι από 10.000 ­εμπορικοί επισκέπτες
• 10.000 τμ εκθεσιακού χώρου
• Hosted Βuyers από χώρες του εξωτερικού
• Προκαθορισμένα επιχειρηματικά ραντεβού
• Ευρεία Διαφημιστική Προβολή
• Παράλληλες εκδηλώσεις
• 33 Χρόνια Εμπειρίας

Infacoma Athens 2017 (Τομείς)

Δόμηση & κατασκευή - Ανακαίνιση κτιρίων - Σύγχρονη αρχιτεκτονική - Υλικά Κατασκευής - Μόνωση & Προστασία - Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός - Εργαλεία & Μηχανήματα.

Aquatherm Athens 2017 (Τομείς)

Οικιακή & βιομηχανική θέρμανση/ψύξη - Κλιματισμός & εξαερισμός - Συμβατικές & εναλλακτικές πηγές ενέργειας - Τεχνολογίες & διαχείριση νερού - Ύδρευση & αποχέτευση - Εξοπλισμός για εγκαταστάσεις σε πισίνες, σπα & σάουνες

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »