Επέκταση δικτύου λιανικών πωλήσεων από τη Daikin

Μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την Γ.Ε. Δημητρίου, η Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε, επεκτείνει το δίκτυο της στις λιανικές πωλήσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Η πρωτοπόρος βιομηχανία κλιματιστικών Daikin Hellas επεκτείνει το δίκτυο διάθεσης των καινοτόμων προϊόντων της με την είσοδο της στα μεγάλα δίκτυα λιανικής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Η στρατηγική συνεργασία με την Γ.Ε. Δημητρίου, που ιδρύθηκε το 1987, δίνει νέα ώθηση στην Daikin, καθώς επιτρέπει το άνοιγμα της σε νέα κανάλια διανομής προσεγγίζοντας το ευρύ καταναλωτικό κοινό, κάθε σπίτι αλλά και κάθε επαγγελματικό χώρο σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούταν μόνο μέσω εξειδικευμένων δικτύων έχει επενδύσει στη νέα αυτή συνεργασία στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων στην αγορά των ηλεκτρονικών. Η κα Χριστίνα Αντωνίου, Sales Manager Daikin Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την εταιρία Δημητρίου ήρθε ταυτόχρονα ως επιθυμία και από τις δύο πλευρές, καθώς μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα. Την καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα από την Daikin. Η πολυετής εμπειρία της Daikin Hellas, στην παραγωγή καινοτομικών προϊόντων σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Γ.Ε.Δημητρίου, στο χώρο των καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών, είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουν να κατακτήσουν την κορυφή στο συγκεκριμένο κανάλι».

Η κα Κωστοπούλου, Commercial Director της Γ.Ε. Δημητρίου δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συμφωνία αναφέροντας σχετικά: «Ως πρωτοπόρος εταιρία σε ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης και θέρμανσης, η Daikin με την είσοδο της στο retail των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών επιδιώκει μετά από 11 χρόνια ήδη επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά , να κατακτήσει ηγετική θέση και στο κανάλι αυτό.

Στόχος μας είναι: η υψηλή ποιότητα των προϊόντων οικιακού κλιματισμού Daikin, σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια και σταθερή συνεργασία της εταιρίας μας με το σύνολο των καταστημάτων του retail, να κατατάξουν τη μάρκα στην κορυφή της προτίμησης του καταναλωτή».

Η Daikin Hellas συνεχίζει να επικεντρώνεται στο εξειδικευμένο δίκτυο, που σήμερα απαρτίζεται από 7 διανομείς (Master Dealers) και 110 σημεία επίσημης διακίνησης προϊόντων Daikin με την επωνυμία Blue Dealers. Η διεύρυνση του δικτύου της ωστόσο στα σημεία λιανικής πώλησης ενισχύει την παρουσία της και ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την κορυφαία θέση που κατέχει στην αγορά των κλιματιστικών. Στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τον τελικό καταναλωτή, επενδύοντας πάντα στην ποιότητα πριν και μετά την πώληση.

Σχετικά με τη Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε.

Η Daikin Hellas ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το Daikin Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η Daikin Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της Daikin με την επωνυμία: Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.