Σεμινάριο υδραυλικών για τα προϊόντα Wilo

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε η ομάδα των πωλήσεων της Wilo Hellas, με σκοπό την πραγματοποίηση τεχνικού σεμιναρίου, για τους συνεργάτες – υδραυλικούς της εταιρίας Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η εταιρεία Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η. υποδέχθηκε πάνω από 120 άτομα στις εγκαταστάσεις της, όπου ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της Wilo και τις εφαρμογές τους.
Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 18:00, την εισαγωγή έκανε ο κ. Ν.Κοκκινάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Wilo Hellas ενώ ο κ. Ξ.Δαμιανός, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, μίλησε για την οδηγία ERP και την εξοικονόμηση ενέργειας, τους ηλεκτρονικούς κυκλοφορητές, τις αντλίες σε κλιματισμό/ψύξη, τα πιεστικά συγκροτήματα με Inverter, τις αντλίες γεωτρήσεων–πηγαδιών καθώς και για τις αντλίες όμβριων και λυμάτων. Στη συνέχεια αναπτύχθηκε το θέμα των πιστοποιημένων πυροσβεστικών κατά ΕΝ12845, το θεσμικό πλαίσιο που τα περιβάλλει, τις εφαρμογές τους και τα αντίστοιχα έργα. Τέλος, δόθηκε χρόνος για τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων ενώ ακολούθησε συζήτηση εφΆ όλης της ύλης.
Το σεμινάριο τελείωσε στις 21:00 αλλά όχι κι η εκδήλωση που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, αφού μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ στον εξωτερικό χώρο της εταιρίας Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η., να δοκιμάσουν κρητικές γεύσεις και να ανταλλάξουν απόψεις για τα προϊόντα, την αγορά και την εξέλιξή της.
Αξίζει να αναφερθεί η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για όσους παρευρέθηκαν στο σεμινάριο, με 6 τυχερούς να κερδίζουν δώρα από τη γκάμα της Wilo.
Η συνεργασία της Wilo Hellas με την Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η., μετράει πολλά χρόνια και βασίζεται πάνω σε μία άψογη σχέση εμπιστοσύνης κι επαγγελματισμού, που έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη υψηλών στόχων ποιότητας κι εξυπηρέτησης.