Η LG επεκτείνει τη σειρά Centum System

Με μια ευρύτερη σειρά συσκευών με Centum System™, η LG βρίσκεται στο προσκήνιο της IFA 2016 για την ανθεκτικότητα και την ενεργειακή απόδοση των προϊόντων της.

Το υπερ-αποτελεσματικό Centum System™ που ενσωματώνεται στα πλυντήρια της LG Electronics και δημιουργήθηκε για τους Ευρωπαίους καταναλωτές χρησιμοποιείται επίσης και στο νέο ψυγείο της LG, με αμφότερα τα προϊόντα να παρουσιάζονται στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο.
Το πλυντήριο ρούχων LG Centum System προσφέρει οφέλη σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες των ευρωπαίων καταναλωτών με οικολογική συνείδηση. Η αυξημένη αποδοτικότητα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως 60 τοις εκατό κάτω από το όριο που απαιτείται για την πιστοποίηση A+++, την υψηλότερη βαθμολογία της ενεργειακής απόδοσης στην Ευρώπη. Το πλυντήριο χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα απόσβεσης, παρόμοιο με εκείνο που ενσωματώνεται σε αυτοκίνητα, μειώνοντας το θόρυβο σε μόλις 67dB, χαμηλότερα από οποιοδήποτε άλλο πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης στην ευρωπαϊκή αγορά. Η LG επισφραγίζει για πρώτη φορά στη βιομηχανία τις βασικές αυτές τεχνολογίες της με 20-ετή εγγύηση.

Η προσθήκη του TurboWash™ επιτρέπει την ολοκλήρωση ενός κύκλου πλύσης σε μόλις 49 λεπτά. Η αποδοτικότητα επεκτείνεται και στην κατανάλωση, με το TurboWash™ να χρησιμοποιεί 17 τοις εκατό λιγότερο νερό και ενέργεια ανά κύκλο πλύσης σε σύγκριση με τα μοντέλα χωρίς τη συγκεκριμένη τεχνολογία . Η LG θα παρουσιάσει επίσης τη γκάμα των στεγνωτηρίων και των πλυντηρίων-στεγνωτηρίων που είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Centum System στην IFA.

Επιπλέον, η εταιρεία θα παρουσιάσει μια σειρά ψυγείων εξοπλισμένα με το εξαιρετικό Centum System. Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης διαθέτει την εντυπωσιακή βαθμολογία ενεργειακής απόδοσης Α+++ -30% ενώ το μοντέλο side-by-side διαθέτει A+++ -10% με τη χρήση του καινοτόμου Γραμμικού Συμπιεστή Inverter (Linear Compressor Inverter). Επιπλέον, ο Γραμμικός συμπιεστής Inverter έχει πιστοποίηση για διάρκεια ζωής 20 χρόνων από την γερμανική επιστημονική και τεχνική ένωση Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik (VDE).

Ο παγκοσμίως υψηλότερος πύργος από τραπουλόχαρτα δημιουργήθηκε πάνω σε ένα πλυντήριο ρούχων LG Centum ενώ ήταν σε λειτουργία, υπογραμμίζοντας τις χαμηλές δονήσεις με το σχετικό βίντεο να επιβεβαιώνει τη διαδικασία της επίτευξης του ρεκόρ με πάνω από 100 εκατομμύρια προβολές σε όλους τους βασικούς δικτυακούς τόπους των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.Η LG έθεσε επίσης ένα νέο ρεκόρ, χρησιμοποιώντας 18.072 λαμπτήρες για να δημιουργήσει το μεγαλύτερο έργο τέχνης στον κόσμο από λαμπτήρες, χρησιμοποιώντας την ενέργεια που εξοικονομείται από ένα ψυγείο με Centum System μέσα σε ένα χρόνο.«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την αναγνώριση του Guinness World Records™», δήλωσε ο Jo Seong-jin, Πρόεδρος της LG Electronics και Home Appliance & Air Solution Company. «Καθώς η LG συνεχίζει να επεκτείνει την εμβέλεια των συσκευών της στην ευρωπαϊκή αγορά, η IFA θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εν λόγω στρατηγική».
Οι επισκέπτες της IFA 2016 μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της LG στην αίθουσα 18, στο Messe του Βερολίνου για να δουν από κοντά τις καινοτόμες οικιακές συσκευές LG.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 48,8 δισ.. USD (56,5 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2015. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών και συστημάτων κλιματισμού και ελέγχου ποιότητας αέρα. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με κορυφαίες τεχνολογίες του κλάδου. Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής, η LG δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη, προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς το χρήστη προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, συσκευές μαγειρικής, ηλεκτρικές σκούπες, εντοιχισμένες συσκευές, air-condition, καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες. Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου, αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/b2b.