3BT

ΒΤ COMPACT

TKP

BT

Topling Λέβητες Pellet με ξύλο

Tα καλύτερα ευρωπαϊκα πιστοποιητικά έχουν οι λέβητες Pellet με ξύλο της Topling.Παρακάτω θα βρείτε αρκετές κατηγορίες λέβητων, οι οποίοι ταιριάζουν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε οικίας.

3BT
O λέβητας μπορεί να χρησιμοποιήσει ως καύσιμο ξύλο και λιγνίτη και pellet, έχοντας    εγκατεστημένες αντιστάσεις. Διαθέτει σημεία καύσης. Το ένα λειτουργεί με pellet ενώ το άλλο με ξύλο ή λιγνίτη. Τα δυο σημεία καύσης μπορούν να λειτουργήσουν ξεχωριστά ή και παράλληλα. Η ισχύς του κάθε σημείου ειναι 25kW, το οποίο σημαίνει οτι σε παράλληλη λειτουργία δίνει μέγιστη ισχύ 50kW. Με τον λέβητα παραδίδεται και σιλό αποθήκευσης pellet και κοχλίας μεταφοράς, που αποσυναρμολογούνται για την εύκολη πρόσβαση στο λεβητοστάσιο. Ο λέβητας έχει παραχθεί και ελεγχθεί σύμφωνα με τις νόρμες ΕΝ 303-5 και ικανοποιεί όλες τις προϋπόθεσης για σύνδεση με το κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

ΒΤ COMPACT 
To BT COMPACT ειναι ένας λέβητας συμπαγούς κατασκευής, ο οποίος προορίζεται για εγκατάσταση σε λεβητοστάσια ακόμα και πολύ μικρών διαστάσεων. Στο σύστημα του λέβητα συμπεριλαμβάνονται: κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής και βαλβίδα. Το σύστημα ειναι δηλαδή έτοιμο προς χρήση και για την πλήρη λειτουργία του χρειάζονται μόνο τα θερμαντικά σώματα. Ο λέβητας διαθέτει και ανεμιστήρα αερίων καύσης, ο οποίος επιτρέπει την εγκατάσταση και σε λεβητοστάσια ή χώρους με καπνοδόχο μικρής διατομής και ύψους. Ιδανικός για αυτονόμηση διαμερισμάτων.

BT
Οι λέβητες θερμού νερού BIOTOPLING εχουν παραχθεί για την κεντρική θέρμανση μικρών κτηρίων, μονοκατοικιών, μικρών μονάδων παραγωγής, εμπορικών κτηρίων σύγχρονης κατασκευής και σχεδίου. Κατασκευάζονται απο υψηλής ποιότητας ελεγμένα υλικά. Η αυτόματη λειτουργία παρέχει μεγάλη άνεση και ο χρηστής έχει να επιληφθεί μόνο την πλήρωση του σιλό. Μέσω του σύγχρονου αυτοματισμού ειναι πολύ απλή η χρήση και η ρύθμιση του. Η κατασκευή έχει γίνει με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς MD 98/37/EC, PED 97/23/EC, LVD 2006/95/EC, EMC 2004/408/EC και τις ευρωπαϊκές νόρμες EN 12952-2, EN 12952-3, EN 12952-4, EN 12952-5 και καλύπτει τους όρους για σύνδεση με σύστημα κεντρικής θέρμανσης.

TKP
Οι λέβητες ΤΚΡ εχουν σχεδιαστεί για την κεντρική θέρμανση μικρών κτηρίων, μονοκατοικιών και μικρών μονάδων παραγωγής. Ως καύσιμο χρησιμοποιούν στερεά καύσιμα.  
Οι χώροι καύσης και εναλλαγής εχουν παραχθεί απο ποιοτικό χάλυβα καυστήρων και με την χρήση ηλεκτροκόλησης. Ο καθαρισμός του λέβητα ειναι απλός και εύκολος ενώ τα εξαρτήματα καθαρισμού παραδίδονται μαζί με τον λέβητα. Οι θύρες εισόδου καυσίμου ειναι μεγάλες και επιτρέπουν την καύση μεγάλων κομματιών καύσιμης ύλης. Ο λέβητας είναι κάλα μονωμένος με συμπιεσμένο πετροβαμβακα και με ποιοτικά επεξεργασμένο κάλυμμα απο λαμαρίνα. Οι λέβητες εχουν σχεδιαστεί, παραχθεί και ελεγχθεί με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΝ 303 5. 

Τopling
Κιν.: 6977450454
www. topling.gr
e-mail: info@topling.gr

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »