Athens Pellet Center

Η εταιρεία Athens Pellet Center, αντιπρωσοπεύοντας τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής ειδών θέρμανσης στερεών καυσίμων, Thermorossi, Pelltech προσφέρει ολοκληρωμένα οικιακά και βιομηχανικά συστήματα θέρμανσης.

Κατανοώντας πάντα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, οικονομικές, με σεβασμό στο περιβάλλον, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της οικιακής και επαγγελματικής θέρμανσης.

Η Thermorossi διαθέτει πλήρη σειρά από μαντεμένιες σόμπες αερόθερμες και σόμπες λέβητες καύσης wood pellets που διακρίνονται από ευρησυτεχνίες πανευρωπαϊκά κατοχυρωμένες εξοπλίζοντας τα μοντέλα της με μοναδικά τεχνολογικά στοιχεία που εξασφαλίζουν την μεγιστοποίηση την απόδοση τους, την χρηστικότητα, την αξιοπιστία και την απροβλημάτιστη, ποιοτική και εύκολη από τον χρήστη λειτουργία των θερμαντικών συσκευών της.

Όλες οι σειρές των προϊόντων της Thermorossi είναι εγκεκριμένες από αυτόνομους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, για την απροβλημάτιστη λειτουργία τους, την χαμηλή εκπομπή CO. Έχουν εγκριθεί από οργανισμούς για την Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία, Σουηδία ενώ παράλληλα έχουν βραβευτεί από τον Ελβετικό οργανισμό VHE για την ποιότητα, τους χαμηλούς ρύπους και την λειτουργικότητα τους.

Διαθέτει τηλεχειριζόμενο ασύρματο θερμοστάτη χώρου, συμβατό με τα περισσότερα μοντέλα της σειράς, καθώς επίσης διαθέτουν εβδομαδιαίο  προγραμματισμό σε μέρες και ώρες που θέλουμε με αυτόματη παρακολούθηση της θερμοκρασίας του χώρου με την κεντρική τοποθέτηση του ασύρματου χειριστηρίου.

 Χαμηλή στάθμη θορύβου σε όλα της τα μοντέλα. Με θόρυβο κατά την λειτουργία τους στα 36 decibel εξασφαλίζεται άνετη διαβίωση στο σπίτι.
Χωρίς επιπλέων έξοδα συντήρησης και ρύθμισης. Όλα τα μοντέλα της Thermorossi έχουν δοκιμαστεί και λειτουργήσει και ρυθμιστεί στο εργαστηριακό τμήμα των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, για μία ώρα, και λόγω της απλής κατασκευής μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την συντήρηση και τον καθαρισμό της συσκευής χωρίς την παρουσία εξειδικευμένου τεχνικού. 

Αυτοκαθαριζόμενη εστία καύσης στις σόμπες και λέβητες νερού που εξασφαλίζουν αδιάκοπη λειτουργία μεταφέροντας αυτόματα τις στάχτες στο μεγάλο δοχείο στο κάτω μέρος του μηχανήματος, αφήνοντας τις διόδους του αέρα ελεύθερες για την λειτουργία της καύσης και την μεγιστοποίηση της απόδοσης. Για τον λόγω αυτό όλα τα μοντέλα της Thermorossi έχουν απόδοση πάνω από 91% εξασφαλίζοντας την οικονομία και την απόδοση κάθε συστήματος.

Athens Pellet Center
Ν.Χατζηπέτρου 50, 13671, Αχαρναί
Τηλ.: 210-2405765
www.pelletcenter.gr
info@pelletcenter.gr

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »