Τηλεφωνήστε μας για να κάνουμε την μελέτη ειδικά για σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας, με στόχο την μεγιστοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας/κόστους και την ελαχιστοποίηση των ενεργειακών αναγκών σας από άλλες, πολύ πιο ακριβές πηγές ενέργειας.

Διεύθυνση: Αγ.Κωνσταντίνου 32 ΑΧΑΡΝΕΣ, Τηλ.: 210 2404026 Fax: 210 2404079, Kιν.:6948404079, T.K.: 13674 www.mf-greenenergy.eu, e-mail: info@mf-greenenergy.eu

MF Green energy: Οικονομία μέχρι 95% στο ζεστό νερό χρήσης

Μοναδικό ελληνικό προϊόν, ελληνική τεχνολογία με Διεθνή Πατέντα, Πρωτοποριακή και καινοτόμος τεχνολογία ηλιακής ενέργειας ανεπτυγμένη στην Ελλάδα και προσφέρει οικονομία μέχρι 95% στο ζεστό νερό χρήσης.

Ο συλλέκτης αναπτύσσει θερμοκρασία 95oC ενώ το τζάμι θερμοκρασία περιβάλλοντος (μηδενικές απώλειες θερμότητας αγωγής και μεταφοράς). Έχει επικάλυψη από Τιτάνιο μαύρου χρώματος ώστε να επιτυγχάνει την μέγιστη απορρόφηση των ηλιακών ακτινών σε ποσοστό 95-97% με ελάχιστες απώλειες επανεκπομπής, σε ποσοστό 2-3%. 

Η οικονομία στο πετρέλαιο (ή φυσικό αέριο ή ρεύμα) μπορεί να φτάσει στα επίπεδα του 95%.

Οι συγκεκριμένοι συλλέκτες μπορούν να τοποθετηθούν νομίμως και σε παραδοσιακούς οικισμούς, διότι έχουν πολύ χαμηλό ύψος (μόλις 45 εκατοστά) και με ένα πολύ χαμηλό περιμετρικό στηθαίο γίνονται εντελώς «αθέατοι». Έτσι καταργούν την οπτική «ρύπανση» και η  αισθητική των κτιρίων παραμένει εντελώς ανέπαφη.

4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - 
4 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Οι μηδενικές σχεδόν θερμικές απώλειες και η χρήσης του παραβολικού συγκεντρωτικού κατόπτρου έχουν ως αποτέλεσμα την πολύ υψηλή απόδοση των συλλεκτών, την 4πλάσια σε σχέση με τους απλούς επίπεδους ηλιακούς συλλέκτες. Αυτό συνεπάγεται ότι οι ηλιακοί συλλέκτες κενού μπορούν να αποδώσουν 4 φορές μεγαλύτερη ποσότητα ζεστού νερού χρήσης από τους απλούς ηλιακούς χρησιμοποιώντας την ίδια επιφάνεια συλλογής, καταλαμβάνοντας  πολύ λιγότερο χώρο (το 1/4).

Εφαρμοσμένη καινοτομία για:
• Μονοκατοικίες   • Ξενοδοχειακές μονάδες
• Πολυκατοικίες   • Βιομηχανικές εγκαταστάσεις

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους:
• Συλλέγουν ηλιακή ενέργεια ακόμα και όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πλάγια, τις προμεσημβρινές και τις μεταμεσημβρινές ώρες.
• Δεν έχουν απώλειες εξΆ επαγωγής λόγω του υψηλού κενού μεταξύ του υάλινου-εξωτερικού σωλήνα και του χάλκινου-εσωτερικού.
• Περιορίζουν τις θερμικές απώλειες ακτινοβολίας στο 5% λόγω του μαύρου τιτανίου
• Έχουν υψηλή απόδοση ακόμη και κατά την παραγωγή ζεστού νερού μεγάλων θερμοκρασιών από 65oC ως 90oC. 

Ποιοί είμαστε...
Η  MF Green Energy  δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και της εγκατάστασης ηλιοθερμικών συστημάτων ζεστού νερού χρήσης και θερμανσης, φωτοβολταϊκών συστημάτων, αιολικών  στοιχείων και συστημάτων εξοικονόμησης (φωτισμού κλπ). Επίσης στην πραγματοποίηση μελετών-εγκαταστάσεων για την  εξοικονόμηση ενέργειας μέσω αυτόνομων φωτοβολταϊκών και  συστημάτων ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων (θερμοπροσοψεις κουφώματα κλπ).

Συνεργάζεται με τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες-κατασκευαστες προωθώντας και την κατασκευή  ενεργειακών κατοικιών. 

Η εταιρία δημιουργήθηκε από την αγάπη των ανθρώπων της για το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας προσφέροντας στους πελάτες της αξιόπιστες  και συμφέρουσες λύσεις  εξοικονόμησης για κάθε σπίτι και γιά κάθε επιχείρηση. 
H MF Green Energy είναι το αποτέλεσμα της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας, μέσω του επιστημονικού ανθρώπινου δυναμικού. Έχοντας ως βασικό γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος δημιουργεί καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις προσφέροντας παράλληλα και τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
Οι συνεργάτες της MF Green Energy είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και θα βρίσκονται πάντα κοντά σας σε οποιοιδήποτε σημείο  της Ελλάδας, ικανοί να διαχειριστούν την επένδυσή σας εξασφαλίζοντας το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

MF GREEN ENERGY
Αγ.Κων/νου 32 Αχαρνές
Τηλ.: 2102404026
Φαξ: 2102404079
Κιν.: 6948404079
www.mf-greenenergy.eu
info@mf-greenenergy.eu