Η χρήση θερμομονωτικών κουφωμάτων αλουμινίου εγγυάται την ενεργειακή θωράκιση κάθε κατοικίας...

προσφέροντας μεγάλη οικονομία και προστασία από τη μούχλα και την ηχορύπανση.

www.kamitsakis-group.gr Τηλ.: 2106894971

Θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου από την Β Κάππα Τεχνική

Η χρήση θερμομονωτικών κουφωμάτων αλουμινίου εγγυάται την ενεργειακή θωράκιση κάθε κατοικίας, προσφέροντας μεγάλη οικονομία και προστασία από τη μούχλα και την ηχορύπανση.

Τα προϊόντα αλουμινίου συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, την ποιότητα και την ασφάλεια των κτιρίων, καθώς παρότι -όπως όλα τα μέταλλα- θερμαίνονται εύκολα, μπορούν παράλληλα να εξασφαλίσουν υψηλή απόδοση σε θερμομόνωση, εάν χρησιμοποιηθούν ως ειδικά σχεδιασμένα προφίλ σε εφαρμογές όπως τα πλαίσια παραθύρων.

Τα θερμομονωτικά προφίλ
Τα θερμομονωτικά προφίλ των σύγχρονων παραθύρων αλουμινίου κατασκευάζονται από τρία κομμάτια: από ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό προφίλ αλουμινίου, μεταξύ των οποίων παρεμβάλλεται ένα υλικό με υψηλή αντοχή, μεγάλη σταθερότητα στον χρόνο και υψηλό συντελεστή θερμομόνωσης και είναι κακός αγωγός της θερμότητας. 
Αυτό το ενδιάμεσο υλικό (πολυαμίδιο), διακόπτει τη μεταφορά θερμότητας και ήχου, από το εξωτερικό μέρος του κουφώματος στο εσωτερικό και αντίστροφα. Ελαχιστοποιεί την μεταφορά θερμότητας και τις απώλειες που δημιουργούνται εξαιτίας του μεγάλου συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας του αλουμινίου και την εμφάνιση συμπυκνωμάτων των υδρατμών.
Έτσι, όποια κι αν είναι η εξωτερική θερμοκρασία, το σπίτι παραμένει ιδανικά ζεστό ή δροσερό, εξοικονομώντας ενέργεια και κόστος, ενώ ταυτόχρονα, ο εξωτερικός θόρυβος είναι πλέον παρελθόν.

Τα οφέλη των θερμομονωτικών κουφωμάτων
- Μείωση ανταλλαγής θερμότητας. 
Η μείωση της απώλειας θερμότητας έχει ως συνέπεια, οι εσωτερικές επιφάνειες του κουφώματος να διατηρούνται θερμότερες κατά τη διάρκεια του χειμώνα (π.χ. εξωτερική θερμοκρασία 00C, εσωτερική θερμοκρασία 200C) και δροσερότερες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (π.χ. εξωτερική θερμοκρασία 400C, εσωτερική 200C).
- Υψηλός δείκτης ηχομόνωσης. 
Τα θερμομονωτικά Συστήματα Αλουμινίου, με υψηλό δείκτη ηχομόνωσης, μειώνουν στο ελάχιστο τον θόρυβο που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον.
- Οικονομία σε θέρμανση και ψύξη. 
Η αποτελεσματικότερη θερμομόνωση και αεροστεγανότητα, μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη, γεγονός που οδηγεί σε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας παράλληλα δραστικά το λειτουργικό κόστος για θέρμανση και ψύξη της κατοικίας.
- Ελαχιστοποίηση της «μούχλας». 
Τα Θερμομονωτικά Συστήματα Αλουμινίου ελαχιστοποιούν την παρουσία του φαινομένου των υδρατμών (υγροποιημένου αέρα) στην εσωτερική επιφάνειά τους, όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Ενεργειακή αναβάθμιση
Η χρήση θερμομονωτικών κουφωμάτων αλουμινίου εγγυάται την ενεργειακή θωράκιση ενός κτιρίου γεγονός που «μεταφράζεται» -μεταξύ άλλων- στη μείωση των απωλειών θερμότητας έως και 70%, την αύξηση της θερμοπερατότητας πάνω από το 20% και τη συνολική βελτίωση της εξοικονόμισης ενέργειας ακόμη και κατά 35%. 
Επιπλέον παρέχει οφέλη, τόσο οικονομικά, όσο και περιβαλλοντικά, καθώς οδηγεί:
- στη δραστική μείωση της εκπομπής ρύπων του κτιρίου μέσω της σημαντικής βελτίωσης της ενεργειακής του αποδοτικότητας, αλλά και 
- την εξοικονόμηση σημαντικών, όχι μόνο ενεργειακών αλλά και οικονομικών, πόρων τόσο βραχυπρόθεσμα όσο κα­ι σε βάθος χρόνου, από τη δραστική μείωση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου.

Εταιρικό προφίλ
Η «B Κάππα Τεχνική» είναι μέλος του ομίλου εταιρειών «Καμιτσάκη» και δημιουργήθηκε το 1999 με αντικείμενο την μελέτη και κατασκευή πολυτελών κατοικιών υψηλής ποιότητας και αισθητικής, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων. Για την κατασκευή των κατοικιών συνεργάζεται με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες με πολυετή πείρα, ενώ για την προμήθεια των υλικών της φροντίζουν μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες του χώρου της οικοδομής. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες της μελέτης, της κατασκευής και της επίβλεψης κάθε έργου, καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου, ενώ πάγιος στόχος της είναι η εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των εκάστοτε αναγκών των πελατών της, με λύσεις ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

www.kamitsakis-group.gr
Τηλ.: 2106894971


Διάλεξε το σωστό κλιματιστικό και κράτα το μια ζωή!

Αναβάθμισε το σπίτι σου σε 10 απλά βήματα

Αξιόπιστες λύσεις φωτισμού!

Ο σύμμαχός σας στην εξοικονόμηση ενέργειας

Τα πιο συχνά ψέματα για τα ενεργειακά τζάμια

Θερμομονωτικά χρώματα «Αντίδοτο» και στη ζέστη!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Eτήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του ΣΕΚΑ

Η ψήφος σας χάρισε στην Τήλο διπλή πρωτιά στην Ευρώπη!

Σχέδιο νόμου για την Ανακύκλωση

Κλιμακώνεται η υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η Nexans δίνει ενέργεια στη ζωή!

Όσο ζεσταίνεσαι τόσο εξοικονομείς!

Αντικατάσταση παλιών μετατροπέων!

Λέβητες οικονομίας, συμπυκνώνουν τα έξοδα!

Έξυπνη βαλβίδα νερού για 3πλό κέρδος!

Αξιολόγηση Απολογισμών Εταιρικής Υπευθυνότητας με επιστημονική προσέγγιση

Διάκριση σε 13 κορυφαίες εταιρείες βάσει των αξιολογήσεων CR Index & CRI Pass

περισσότερα »