Το Pelletray® είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε πέλλετ με ασφάλεια, σε όλα σχεδόν τα τζάκια

Το Pelletray® είναι κατοχυρωμένη πατέντα της Ελβετικής Dynco Ltd.

Πέλλετ Pinoflam

Σόμπες pellet Morreti Camini

ΤΗΛ: 210 7777907, 694 6442624, 693 03977276 E-mail: info@energy4u.gr, Site: www.energy4u.gr

Ασφάλεια και αισθητική με Pelletray

Το Pelletray είναι ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε πέλλετ με ασφάλεια, σε όλα σχεδόν τα τζάκια χωρίς καμία ανάγκη για περίπλοκο εξοπλισμό ή εντοιχισμένες συσκευές.

Το Pelletray® είναι κατοχυρωμένη πατέντα της Ελβετικής Dynco Ltd. Εισάγεται και διατίθεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την εταιρεία μας 
στην ασυναγώνιστη τιμή των 65€. 

Πώς λειτουργεί το Pelletray®
- Το  Pelletray® είναι ένα εξαιρετικό και μοντέρνο καλάθι καύσης που ταιριάζει σε κάθε τζάκι. Προσφέρει μία ζεστή και ευχάριστη φλόγα, που ομορφαίνει και αναβαθμίζει την ατμόσφαιρα του χώρου σας και δεν απαιτεί καμία συντήρηση. 
- To Pelletray® παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης των πέλλετς ξύλου και μπρικέτας: δηλαδή είναι καθαρό και εύκολο στη χρήση, σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, χωρίς να ρυπαίνει το περιβάλλον. 
- Το  Pelletray® είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε όλες οι πλευρές του να είναι ανοικτές στο οξυγόνο/αέρα ώστε να εξασφαλίζει την πλήρη και οικονομική καύση του καυσίμου. Η καύση διαρκεί μέχρι και 4 ώρες χωρίς να αφήνει υπολείμματα στο τζάκι.

Υψηλή Ποιότητα 
Το  Pelletray® είναι κατασκευασμένο από χάλυβα ψυχρής έλασης, έχει υψηλό δείκτη αντοχής στη θερμότητα, είναι απλό και σταθερό. Για την Υγεία και την Ασφάλειά σας, ακολουθείτε πάντα όλες τις οδηγίες συναρμολόγησης / χρήσης προσεκτικά. 

Πέλλετ Pinoflam
Η εταιρεία μας διαθέ-τει στην Ελληνική αγορά τα pellets ξύλου Pinoflam της Natures Flame, του μεγαλύτερου παρα-γωγού πέλλετ στη Νέα Ζηλανδία.
Πλεονεκτήματα
- Οικονομικό  
- Πιστοποιημένο
- Φιλικό προς το περιβάλλον
- Φυσικό  
- Ασφαλές
- Μη ραδιενεργό

Σόμπες pellet Morreti Camini
Η εταιρεία μας εισάγει τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα του γνωστού Ιταλικού οίκου Morreti Camini, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Energy4U  
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Διεύθυνση: Γουναροπούλου 22, 15771 ΖΩΓΡΑΦΟΥ 
ΤΗΛ: 210 7777907, 694 6442624, 693 03977276 
E-mail: info@energy4u.gr, Site: www.energy4u.gr