Οι ΕΠΑ Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας βοηθούν τους πολίτες προς διευκόλυνση των πληρωμών τους.

Εξοφλήστε πλέον τους λογαριασμούς σας μέσω κάρτας ή από το μηχάνημα πληρωμής εντός των τραπεζών.

Ηλεκτρονικά πλέον η πληρωμή αερίου

Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται πλέον παιχνίδι, αφού η ΕΠΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας παρέχουν την δυνατότητα πληρωμής του φυσικού αερίου με δύο σύγχρονους τρόπους.

Οι ΕΠΑ Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας ανταποκρινόμενες στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών και σε συνέχεια προσπαθειών για βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών, με χρήση νέων τεχνολογιών και παροχή δυνατοτήτων που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση, παρέχουν πλέον τη δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών κατανάλωσης:
  • μέσω χρεωστικών/πιστωτικών/προπληρωμένων καρτών (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD και MAESTRO), στις ιστοσελίδες των εταιρειών.
  • στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής εντός των τραπεζών με την χρήση του ενσωματωμένου barcode (Κωδικός πληρωμής Dias Debitστο έντυπο της ταχυπληρωμής. Για ηλεκτρονική πληρωμή λογαρισμού με χρήση καρτών, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας.
 
            ΕΠΑ Θεσσαλονίκης:  
             ΕΠΑ Θεσσαλίας:          
          Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών: 11150 (Χρέωση μιας αστικής μονάδας από σταθερό τηλέφωνο και από κινητό με βάση τον κατάλογο του παρόχου της τηλεφωνικής σύνδεσης).