Νέα κασέτα υψηλής απόδοσης από τη Daikin

Με δυνατότητες ψύξης από 6.8kW μέχρι 13.4kW,η κασέτα Sky Air Bluevolution είναι μια οικονομική, αποδοτική ενεργειακά, και φιλική προς το περιβάλλον λύση.

     H Daikin, πρώτη στην Ευρώπη, λανσάρει προϊόν με ψυκτικό μέσο R-32 στη γκάμα των ημικεντρικών  μηχανημάτων. Η νέα κασέτα Skyair Bluevolution έχει σημαντικά χαμηλότερη επίδραση στο περιβάλλον σε σχέση με τις υπόλοιπες κασέτες της αγοράς και αποτελεί μια λύση που υπόσχεται κορυφαία ενεργειακή απόδοση και υψηλά επίπεδα άνεσης. Πρόκειται για μια νέα έκδοση της πρωτότυπης κασέτας κυκλικής ροής (Round Flow Cassette Design), ιδανική για εμπορικές εφαρμογές όπως καταστήματα λιανικής, εστιατόρια και μικρά γραφεία.
  • Το χαμηλότερο GWP για ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού
      Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για μείωση των υδροφθορανθράκων μέσω του κανονισμού F-Gas, τα ψυκτικά μέσα αξιολογούνται με βάση τις ισοδύναμες εκπομπές τόνων διοξειδίου του άνθρακα και τον αντίκτυπο τους στο περιβάλλον. Οδηγώντας την τάση για οικολογικότερα ψυκτικά σύμφωνα με το δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, η DAIKIN συνεχίζει να πρωτοπορεί στις τεχνολογίες θέρμανσης, εξαερισμού, και κλιματισμού προς όφελος των Ευρωπαίων επιχειρηματιών και καταναλωτών.Με δυνατότητες ψύξης από 6.8kW μέχρι 13.4kW,η κασέτα Sky Air Bluevolution είναι μια οικονομική, αποδοτική ενεργειακά, και φιλική προς το περιβάλλον λύση. Με 15% χαμηλότερο φορτίο ψυκτικού, το σύστημα δεν χρειάζεται ετήσιο έλεγχο διαρροών. Η νέα κασέτα με R-32 προσφέρει σημαντική βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση και μείωση  68% στον περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε σύγκριση με αντίστοιχα προϊόντα R-410A. Επιπλέον, το σύστημα της νέας κασέτας υποστηρίζει εφαρμογές με μεγαλύτερο μήκος σωληνώσεων που πλέον μπορούν να φθάσουν τα 85 μέτρα.
     Η κασέτα SkyAir Bluevolution,  σε συνδυασμό με το νέο ενσύρματο τηλεχειριστήριο BRC1E53  προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, έλεγχο των 5 βημάτων της ταχύτητας του ανεμιστήρα και χρήση αισθητηρίων παρουσίας για μέγιστη άνεση.
 Η πρώτη αντλία στην Ευρώπη με R-32 στη γκάμα των ημικεντρικών μηχανημάτων
Το R-32 διαθέτει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά καθιστώντας το ιδανικό ως την επόμενη γενικά ψυκτικών για οικιακά και ημικεντρικά κλιματιστικά. Ως μια  πράσινη πρόταση, είναι εύκολο να πληρωθεί, να ανακτηθεί και να ανακυκλωθεί, καθώς αποτελείται από ένα συστατικό -και όχι μείγμα- όπως το R-410A.
  • Η νέα τεχνολογία R-32
      Η απόφαση της DAIKIN να υιοθετήσει την τεχνολογία R-32, προέκυψε μετά από εκτεταμένη πειραματική δοκιμή, δουλεύοντας σε συνεργασία με τη διεθνή κοινότητα με σκοπό να εξετάσει και να αξιολογήσει τα ψυκτικά, μέσα από ένα εύρος οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Το  R-32  ταυτοποιήθηκε ως το πλέον κατάλληλο ψυκτικό για κλιματιστικά. Η DAIKIN ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το R-32 για οικιακά κλιματιστικά για την Ιαπωνική αγορά το 2012 και για την  αγορά της Ινδίας το 2013. Τα προϊόντα της DAIKIN που βασίζονται στην τεχνολογία R-32 χρησιμοποιούνται επίσης σε μεγάλες αγορές όπως αυτές της  Κίνας και της Αυστραλίας. Το Σεπτέμβριο του 2011 η DAIKIN ξεκίνησε να δίνει δωρεάν πρόσβαση στο «Βασικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για κατασκευή και πώληση κλιματιστικών που χρησιμοποιούν το R-32 Single Component Refrigerant.

Πληροφορίες για την DAIKIN

      Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η παραγωγή των μηχανημάτων της DAIKIN γίνεται σε 62 ιδιόκτητα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2014 άγγιξε τα €13.777 δις συνολικά και τα €1.845,27 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 6.000 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

Σχετικά με την DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

      Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.
 

Ενεργειακά τζάμια: Τετραπλάσια αντοχή και μέγιστη προστασία!

Μόνωσε το σπίτι σου με χρηματοδότηση!

Κάντε την κουζίνα σας ... «πράσινη!»

«Προγραμμάτισε» το σπίτι σου και βάλε τέλος στις ενεργειακές διαρροές!

Ποιότητα στην θέρμανση, την ψύξη & την ύδρευση

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

Η Wilo φέρνει στην αγορά τη νέα Γενιά Κυκλοφορητών Yonos Pico

Νέα Φ/Β πλαίσια για υψηλές αποδόσεις!

Nέο ψυγείο InstaView Door-in-Door από την LG

Νέα μονάδα διαχείρισης απορριμάτων στην Ζάκυνθο

Συναντήσεις του Αν. ΥΠΕΝ εν όψει του νομοσχεδίου για την Ανακύκλωση

Διαρροή κειμένου της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Ε.Ε. - Ιαπωνίας!

Γλίτωσε χρήμα από το ρεύμα τώρα!

Τα LED «νικητές» σε όλες τις συγκρίσεις!

Πρόσκληση στο φόρουμ «Επενδύοντας στις σιδηροδρομικές μεταφορές»

Υπέρβαση του ορίου όζοντος στην Αθήνα

Μεταξύ των κορυφαίων η INTERAMERICAN!

περισσότερα »