Στεγνωτήριο Εco Hybrid από την LG

Η LG Electronics διευρύνει τις επιλογές για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική φροντίδα των ρούχων παρουσιάζοντας ένα νέο στεγνωτήριο LG RC8082AV2Z.

Με το νέο στεγνωτήριο της LG, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο λειτουργίες στεγνώματος, Eco και Speed. Συγκεκριμένα, επιλέγοντας τη λειτουργία Eco τα ρούχα μπορούν να στεγνώσουν γρήγορα και αποδοτικά, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Εναλλακτικά, με τη λειτουργία Speed Mode, τα ρούχα στεγνώνουν πιο γρήγορα, εξοικονομώντας έως και 30% χρόνο.
 
Επιπλέον, το νέο LG RC8082AV2Z ενσωματώνει την τεχνολογία Inverter, που αυξάνει την απόδοση του στεγνωτηρίου και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλή ενεργειακή απόδοση, A+++-10%. Με την τεχνολογία της αντλίας θερμότητας, τα ρούχα στεγνώνουν ακόμα πιο απαλά σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, φροντίζοντας έτσι για τα ευαίσθητα υφάσματα και παράλληλα εξαφανίζοντας τις τσακίσεις και τις ζάρες του υφάσματος.
 
Ο συμπυκνωτής αυτόματου καθαρισμού είναι, επίσης, ένα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει το νέο μοντέλο με το οποίο δεν είναι απαραίτητη η απομάκρυνση των χνουδιών από το στεγνωτήριο για τη σωστή λειτουργία του. Παράλληλα, η τεχνολογία αντλίας με inverter επιτρέπει την αυτόματη έκπλυση του συμπυκνωτή έως και 7 φορές κατά τη διάρκεια των κύκλων στεγνώματος, οι οποίοι μειώνονται δραστικά χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα 8 κιλών.

Τέλος, τo νέο μοντέλο στεγνωτήριο της LG ενσωματώνει επίσης τη λειτουργία Smart DiagnosisTM (Έξυπνη Διάγνωση), μέσω της οποίας μπορεί να γίνει διάγνωση έως και 28 τεχνικών προβλημάτων καθώς και η αποτελεσματική αντιμετώπισή τους, απαλλάσσοντας τον χρήστη από το κόστος και την αναστάτωση της επίσκεψης ενός τεχνικού.

Το νέο στεγνωτήριο RC8082AV2Z της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

www.lg.com/gr
 
 
 
 

Διάλεξε το σωστό κλιματιστικό και κράτα το μια ζωή!

Αναβάθμισε το σπίτι σου σε 10 απλά βήματα

Αξιόπιστες λύσεις φωτισμού!

Ο σύμμαχός σας στην εξοικονόμηση ενέργειας

Τα πιο συχνά ψέματα για τα ενεργειακά τζάμια

Θερμομονωτικά χρώματα «Αντίδοτο» και στη ζέστη!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Eτήσια Γενική Τακτική Συνέλευση του ΣΕΚΑ

Η ψήφος σας χάρισε στην Τήλο διπλή πρωτιά στην Ευρώπη!

Σχέδιο νόμου για την Ανακύκλωση

Κλιμακώνεται η υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η Nexans δίνει ενέργεια στη ζωή!

Όσο ζεσταίνεσαι τόσο εξοικονομείς!

Αντικατάσταση παλιών μετατροπέων!

Λέβητες οικονομίας, συμπυκνώνουν τα έξοδα!

Έξυπνη βαλβίδα νερού για 3πλό κέρδος!

Αξιολόγηση Απολογισμών Εταιρικής Υπευθυνότητας με επιστημονική προσέγγιση

Διάκριση σε 13 κορυφαίες εταιρείες βάσει των αξιολογήσεων CR Index & CRI Pass

περισσότερα »