Πολύ αποδοτικές σε ποσοστό έως 300%

Yψηλή ενεργειακή απόδοση με αντλίες θερμότητας Daikin

Μέσα σε τρία χρόνια η Climatism έχει σχεδιάσει, διαστασιολογήσει και εγκαταστήσει επιτυχώς, περισσότερες από 300 αντλίες θερμότητας

Την ώρα που το κόστος του πετρελαίου αυξάνεται ραγδαία, οι αντλίες θερμότητας, είναι μια οικονομική λύση θέρμανσης που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, καθώς δεν λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα. Η αντλία απάγει τη θερμότητα σε ορισμένη θερμοκρασία, αυξάνει αυτή τη θερμοκρασία και κατόπιν την αποδίδει σε ένα μέσον, το οποίο στην περίπτωση του συστήματος Daikin Altherma είναι μέσα από το κυκλοφορούν νερό στα σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, το ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης ή τις μονάδες fan coil.
 
Ο αέρας του περιβάλλοντος (ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι -10 o C) παίζει πρωτεύοντα ρόλο, καθώς από εκεί αντλείται η θερμότητα για να μεταφερθεί στον εσωτερικό χώρο. Ακριβώς αυτό, τις καθιστά πολύ αποδοτικές σε ποσοστό έως 300%.
 
Η χρήση των αντλιών θερμότητας παρέχει σύστημα υψηλής ενεργειακής απόδοσης με:
  • Μικρότερες εκπομπές CO2
  • Οικολογική θέρμανση
  • Μικρότερο κόστος
 
Στην περίπτωση της Daikin Altherma, οι αντλίες θερμότητας αποτελούν κορυφαία επιλογή όσον αφορά νεόδμητες κατοικίες αλλά και ανακαινίσεις των ήδη υπαρχόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ