Το Διήμερο διοργανώθηκε από το ΤΕΕ και το Ευρωπαϊκό Έργο Data4Action, που υποστηρίζει το Παρατηρητήριο Ενέργειας του ΤΕΕ.

Το έντυπο και ηλεκτρονικό φυλλάδιο για το Διήμερο Ενέργειας με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και καλές πρακτικές για την υλοποίηση & παρακολούθηση Δράσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας».

Σκοπός του Διημέρου ήταν να αναδείξει την αναγκαιότητα για ανάληψη δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να συμβάλλει στον ενεργειακό σχεδιασμό των Δήμων.

Διήμερο Ενέργειας

Διαβάστηκε από 4666 αναγνώστες -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διήμερο Ενέργειας με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και καλές πρακτικές για την υλοποίηση & παρακολούθηση Δράσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας».

 
     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2016 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού) Διήμερο Ενέργειας με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία και καλές πρακτικές για την υλοποίηση & παρακολούθηση Δράσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας».
Σκοπός του Διημέρου ήταν να αναδείξει την αναγκαιότητα για ανάληψη δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να συμβάλλει στον ενεργειακό σχεδιασμό των Δήμων με την παρουσίαση χρηματοδοτικών εργαλείων και καλών πρακτικών για την υλοποίηση και παρακολούθηση Σχεδίων Δράσης Αειφόρου Ενέργειας. Το Διήμερο διοργανώθηκε από το ΤΕΕ και το Ευρωπαϊκό Έργο Data4Action, που υποστηρίζει το Παρατηρητήριο Ενέργειας του ΤΕΕ. Στόχος του DATA4ACTION, ένα έργο συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Ευφυής ενέργεια για την Ευρώπη», είναι η διευκόλυνση της πρόσβασης της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ενεργειακά δεδομένα για την επιτυχή εκπόνηση και παρακολούθηση Σχεδίων Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια. Η ΕΠΤΑ A.E. Σύμβουλοι-Μελετητές Περιβαλλοντικών Έργων είναι ο Έλληνας εταίρος το έργου, ενώ συμμετέχουν 12 ακόμα εταίροι, ανά την Ευρώπη. Οι παρουσιάσεις και τα video από το Διήμερο Ενέργειας  είναι διαθέσιμα εδώ.


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ