Όμιλος Μessaritis: Σημείο αναφοράς στον χώρο της πράσινης ανάπτυξης

Διαβάστηκε από 3257 αναγνώστες -

Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd's για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN62446:2009.

 
Ο όμιλος Messaritis δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955 ως ένας από τους πρώτους και πιο βασικούς προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε. και άλλων πελατών σε Ελλάδα και Κύπρο. Διακρίνοντας από νωρίς την ανάπτυξη των Φωτοβολταϊκών, ενός καινούργιου και σχετικά άγνωστου στην Ελλάδα τομέα της πράσινης ενέργειας, και με αρχικό σκοπό να εξυπηρετήσει τους επενδυτικούς του στόχους, ο όμιλος δημιούργησε τη Messaritis Ανανεώσιμες.

Στη Messaritis Ανανεώσιμες, με άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό πάνω στο αντικείμενο των Φωτοβολταϊκών, επετεύχθη η διεύρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρίας για να καλυφθούν οι ανάγκες και άλλων επενδυτών. Μέχρι σήμερα, έχουν αδειοδοτηθεί, μελετηθεί και κατασκευαστεί συνολικά πάνω από 40 έργα σε όλη την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από αυτά ανήκουν σε θεσμικούς επενδυτές. 

Η επιμονή στην τελειότητα οδήγησε στην απόκτηση, από τον οργανισμό Lloyd s, πιστοποίησης ISO9001:2008 με αναφορά στο πρότυπο EN62446:2009, ώστε να πιστοποιηθεί η ποιότητα της εταιρείας στην εμπορία, στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και συντήρηση Φ/Β Σταθμών.

Μέσα σε μια δυναμική αγορά, όπως αυτή που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον τομέα της πράσινης ενέργειας, είναι βασικό για μια εταιρία να εξελίσσεται συνέχεια. ΓιΆ αυτό, έχοντας ως κύριο στόχο τη διατήρηση και επέκταση του ομίλου Messaritis στο χώρο της πράσινης ενέργειας, συνάπτονται συνεργασίες με εταιρίες του κλάδου, με γνώμονα να ενδυναμωθεί περαιτέρω η θέση της εταιρείας στην αγορά.

Αναπτύσσονται νέα τμήματα, όπως το τμήμα συντήρησης Φωτοβολταϊκών Σταθμών, και εισάγονται καινοτόμες λύσεις, όπως η παρακολούθηση των έργων με λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, η εταιρεία επεκτείνεται σε καινούργιους τομείς της πράσινης επιχειρηματικότητας, στην παραγωγή ενέργειας από τον αέρα και τη βιομάζα.

Επιπλέον, διευρύνονται οι δραστηριότητες της Messaritis Ανανεώσιμες σε αναδυόμενες αγορές εκτός Ελλάδας, μεταφέροντας το όραμα και την τεχνογνωσία. Δίνεται έμφαση στις αγορές της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και στις Αραβικές χώρες, δημιουργώντας συνέργειες με τοπικές ενεργειακές εταιρίες. Έτσι, η εταιρεία ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ιδιαιτερότητες κάθε αγοράς, επιλέγοντας προσεκτικά στρατηγική, με τη βοήθεια των συνεργατών. Σκοπός είναι να υπάρξει και στο εξωτερικό η επιτυχία της εταιρείας στην Ελλάδα, αποκτώντας ένα διεθνές πελατολόγιο με μεγαλύτερη διασπορά.

Όραμα της Messaritis Ανανεώσιμες είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της πράσινης ανάπτυξης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια προς τους πελάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εταιρείας:

 www.messaritis.gr

Ή επικοινωνήστε: 

Messaritis Ανανεώσιμες
Κηφισίας 162-164, 15126 Μαρούσι
Τηλ.: 210 8662048
Fax: 210 8615972




 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ