Υδρόψυκτοι ψύκτες νερού από τη γαλλική Wesper

Διαβάστηκε από 1698 αναγνώστες -

Οι υδρόψυκτοι ψύκτες νερού του γαλλικού οίκου Wesper, μέλους του ομίλου Airwell Group, είναι ιδανικοί για βιομηχανική ψύξη σε μεγάλες εγκαταστάσεις και για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους.

 
Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και κορυφαίες αποδόσεις, οι υδρόψυκτοι ψύκτες νερού του γαλλικού οίκου Wesper, μέλους του ομίλου Airwell Group, είναι ιδανικοί για βιομηχανική ψύξη σε μεγάλες εγκαταστάσεις και για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους.

Κυκλοφορούν σε τρεις τύπους (EWSL, EWSL A και EWSL A+ CLASS A) και σε 47 διαφορετικά μεγέθη, ενώ έχουν ονομαστικές αποδόσεις από 190 kW έως 1.600 kW.

Τα ψυκτικά μηχανήματα έχουν ψυκτικό μέσο R134a με συμπιεστές τύπου Twin Screw, EER 5.61 και ESSEER έως 6.55.

Συνδυάζονται ιδανικά με κλιματιστικές μονάδες και fan coils για τον κλιματισμό οικιών και επαγγελματικών χώρων, ενώ χρησιμοποιούνται και για την παροχή κρύου νερού σε βιομηχανικές εφαρμογές.

Σημειωτέον ότι η γαλλική Wesper αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brands κλιματισμού στον κόσμο και έχει στο ενεργητικό της κορυφαία έργα σε Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία.

Τα μηχανήματα πληρούν τις απαιτήσεις συμμόρφωσης και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διαθέτουν πιστοποίηση Eurovent και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη για κάθε απαίτηση έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη γκάμα μηχανημάτων της Wesper, καθώς και για ενδεχόμενη συνεργασία, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα κλιματισμού της: 

Cocoon Eco Energy 

Τηλ: 211 7109037.
Ερμού 8, Αθήνα
Τηλ: 211 7109383
E-mail: [email protected]
Website:www.cocoon.gr. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ