Νέο κατάστημα εξυπηρέτησης καταναλωτών και αλλαγή έδρας ΕΠΑ Αττικής

Διαβάστηκε από 1816 αναγνώστες -

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής εγκαινιάζει νέο κατάστημα εξυπηρέτησης καταναλωτών, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουνίου, και βρίσκεται επί της οδού Αμερικής 11, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρονται αποκλειστικά στο νέο κατάστημα είναι: Εξυπηρέτηση πελατών, όσον αφορά αιτήματα, διακανονισμούς, λογαριασμούς, συμβάσεις, κλπ, εξόφληση λογαριασμών και υποβολή, παραλαβή, διόρθωση μελετών, εσωτερικών εγκαταστάσεων υφισταμένων και νέων κτιρίων, παραλαβή πιστοποιητικών, έκδοση βεβαιώσεων.

Το υφιστάμενο κατάστημα επί της οδού Ξενοφώντος 8 θα λειτουργεί κανονικά μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014. Η εξυπηρέτηση του κοινού για την Τρίτη 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΕΠΑ Αττικής, στη Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση.

Επιπλέον, η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Λυκόβρυσης. Το νέο συγκρότημα γραφείων της ΕΠΑ Αττικής βρίσκεται στην οδο Σ. Βενιζέλου 11, Λυκόβρυση. Η διαδικασία μετεγκατάστασης αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Για τυχόν διευκρινίσεις το κοινό μπορεί να καλεί στην 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Καταναλωτών 1133 και στα υφιστάμενα σημεία εξυπηρέτησης πελατών (Σύνταγμα: Ξενοφώντως 8 & Φιλελλήνων, Αθήνα: Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ