Εκπαιδευτικό σεμινάριο της LG για ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις

Διαβάστηκε από 1162 αναγνώστες -

Η LG Electronics (LG), διοργάνωσε σεμινάριο σχετικά με σύγχρονα συστήματα και προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε ξενοδοχειακές εφαρμογές και συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014, στην Ακαδημία Κλιματισμού της LG, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, και το παρακολούθησαν μηχανικοί μελετητές με ειδικότητες στον επαγγελματικό κλιματισμό και συστήματα ψύξης-θέρμανσης.

Καταξιωμένα στελέχη του τμήματος Business Solutions της LGE Hellas παρουσίασαν τα πολυζωνικά συστήματα κλιματισμού, μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου Multi V IV (υδρόψυκτες & αερόψυκτες μονάδες), τις μονάδες LG Hydrokit για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, και τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις φωτισμού LED της LG, που προσφέρονται για ξενοδοχειακές εφαρμογές. Επιπλέον, στο πλαίσιο του σεμιναρίου υπήρξε ενημέρωση για τις νέες LG ξενοδοχειακές IP τηλεοράσεις και το πλήθος των υπηρεσιών που προσφέρουν. Στις IP τηλεοράσεις της LG τα κανάλια, οι εφαρμογές, η πρόσβαση στο Internet και η διαχείριση των τηλεοράσεων γίνονται κεντρικά και μέσω δικτύου. Τέλος, μέρος της εκπαίδευσης αφιερώθηκε στα εξελιγμένα εργαλεία σχεδιασμού eQuest analysis, LG LatsCAD και CFD Analysis. Τα συγκεκριμένα προγράμματα διευκολύνουν την εργασία των μηχανικών μελετητών, καθώς βρίσκουν εφαρμογή σε υψηλών απαιτήσεων σχεδιαστικές μελέτες των ξενοδοχείων, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους.

Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς σχετικά με την εγκατάσταση, τις ρυθμίσεις, τη λειτουργία και τον βέλτιστο τρόπο ενεργειακής απόδοσης των συγκεκριμένων συστημάτων. Αυτός, άλλωστε, είναι ένας από τους βασικούς στόχους της LG, ως αξιόπιστος και σταθερός συνεργάτης, να παρέχει την τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα με LG προϊόντα που μπορούν να καλύψουν και τις πιο σύνθετες ανάγκες του κάθε επαγγελματία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ