Η Climatherm – Energy θα διεξάγεται κάθε 2 χρόνια όπως έχει καθιερωθεί με την επόμενη διοργάνωση στις 1-4/10/2015 και τη μεθεπόμενη τον Οκτώβριο 2017.

Αλλαγή ημερομηνιών για την έκθεση CLIMATHERM - ENERGY

Διαβάστηκε από 1344 αναγνώστες -

Μετά από προτροπή των συμμετεχόντων και έρευνα των διοργανωτών για την συνεχή βελτίωση της έκθεσης και την ενδυνάμωση των εταιρειών που συμμετέχουν, αποφασίστηκε η μετακίνηση της έκθεσης CLIMATHERM-ENERGY από τον Μάρτιο στον Οκτώβριο.

 
Ο στόχος για άλλη μια φορά είναι η καλύτερη αξιοποίηση της προβολής/παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εκθέτες στη σωστή ημερομηνία διεξαγωγής δίνοντας τη δυνατότητα μεγαλύτερης προσέλευσης εμπορικών επισκεπτών.

Σε συνέχεια λοιπόν των απαντήσεων – προτάσεων των ερωτηθέντων, ανακοινώνεται ότι τελικά
θα προχωρήσει η αλλαγή της ημερομηνίας της έκθεσης τον Οκτώβριο. Οι κυριότεροι λόγοι, για τους οποίους η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί με την αλλαγή είναι:
  • Το φθινόπωρο είναι εποχή αναδιάταξης δυνάμεων, προγραμματισμού ενεργειών και προετοιμασίας για νέες επενδύσεις και συνεργασίες. 
  • Έχουν προηγηθεί οι μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού και αρκετοί συνεργάτες προετοιμάζονται για το τι νέο προϊόν/υπηρεσία θα παρουσιάσουν την επόμενη χρονιά. 
  • Τέλος λαμβάνουμε υπόψη και την αγορά της θέρμανσης που προσελκύει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον επαγγελματιών αλλά και τελικών καταναλωτών που δίνουν το παρόν και αποφασίζουν όχι ένα χρόνο πριν, όπως παλιότερα, αλλά δυο μήνες πριν τη σεζόν.

Η Climatherm – Energy θα διεξάγεται κάθε 2 χρόνια όπως έχει καθιερωθεί με την επόμενη διοργάνωση στις 1-4/10/2015 και τη μεθεπόμενη τον Οκτώβριο 2017.


Http://www.climatherm.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ