Ηλιάτορας: Δωρεάν ενέργεια… έξυπνα, ανεξάντλητα και ανεξάρτητα

Διαβάστηκε από 1744 αναγνώστες -

Αυτοματοποίηση ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων ενέργειας με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση που φτάνει μέχρι και το 80%.

 
Η εταιρεία Ηλιάτορας είναι μία εταιρεία οικονομικά υγιής και σύγχρονη που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους ηλεκτρονικούς τεχνικούς και ηλεκτρολόγους, οι οποίοι έχουν εγκαταστήσει πολλαπλά συστήματα με ποικίλες απαιτήσεις σε ολόκληρο το φάσμα της ενέργειας και της εξοικονόμησης.
Με την υπάρχουσα γνώση μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας βοηθήσουν ώστε να έχετε την μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση. Βασιζόμενοι στη δική μας ολοκληρωμένη μελέτη, σχεδίαση και ανάπτυξη των συστημάτων και λαμβάνοντας υπΆ όψιν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της κατάστασής σας, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτοματοποίησης ακόμα και των πιο πολύπλοκων συστημάτων ενέργειας.
Κάθε χρόνο το 14% των κερδών της εταιρείας μας επενδύεται σε συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και τεχνικών ανάπτυξης συστημάτων που βασίζεται στην εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.
Προσφέρουμε λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας που φτάνουν μέχρι και το 80% με φωτισμό LED και το πρόγραμμα smart home, οικονομικές και σύγχρονες λύσεις θερμότητας με αντλίες θερμότητας, φιλμ θέρμανσης, πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης και ηλιοθερμικά συστήματα, αλλά και αυτόνομα συστήματα φωτοβολταϊκών και προτάσεις για τη συντήρησή τους.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 17, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ.: 23155 02005
e-mail: [email protected]
www.iliatoras.eu

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ