Νέα ραδιοφωνική καμπάνια EUROPA

Διαβάστηκε από 1407 αναγνώστες -

Κύριο μήνυμα της καμπάνιας είναι η αυθεντικότητα και η επώνυμη ζήτηση του συνόλου της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας, που περιλαμβάνει τόσο τα κουφώματα, όσο και τα ρολά και τις σήτες.

 
Η νέα ραδιοφωνική καμπάνια της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. είναι στον αέρα με χιουμοριστική αλλά και ενημερωτική διάθεση, αναφέροντας το γεγονός ότι η εταιρεία απορροφά τις αυξήσεις στις διεθνείς τιμές του αλουμινίου και κρατάει σταθερές τις τιμές της για σύντομο χρονικό διάστημα.
Μέσα από την καμπάνια, οι καταναλωτές καλούνται να απευθυνθούν στο δίκτυο αποκλειστικών πιστοποιημένων κατασκευαστών της EUROPA, το οποίο μπορεί κανείς να βρει στο www.profil.gr. 

Για να μπορεί να απολαύσει ο τελικός χρήστης την εγγύηση της ποιότητας EUROPA πρέπει να ζητάει αλλά και να διασφαλίζει ότι στις προσφορές που λαμβάνει αναγράφονται όλα τα στοιχεία και η επωνυμία των προϊόντων που θα τοποθετηθούν. 

Πιο συγκεκριμένα, στα κουφώματα θα πρέπει να αναγράφεται η σειρά που θα τοποθετηθεί αλλά και τα εξαρτήματα, ο μηχανισμός κλειδώματος, ανάκλιση κτλ. Στις σήτες θα πρέπει να υπάρχει ο τύπος πανιού (ίσιο, fiberglass, plisse κτλ) και ο τύπος κίνησης (με ερπύστρια, με κάτω οδηγό, οριζόντιας κίνησης ή κάθετης). Όσον αφορά στα ρολά, πρέπει να αναγράφεται επώνυμα ο τύπος του ρολού (990, 999), το κουτί (απλό ή θερμομονωτικό, ίσιο ή οβάλ), ο κωδικός από το φυλλαράκι (περσίδα), ο τρόπος κίνησης (με μοτέρ, μανιβέλα, ιμάντα κτλ) και οι αυτοματισμοί που φέρει.

Η EUROPA, εκτός από κουφώματα αλουμινίου, διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές από συστήματα ρολού, σήτας, κάγκελα αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, πέργκολες και άλλα, για κάθε απαίτηση του τελικού καταναλωτή.
Κόντρα στην συνεχιζόμενη κρίση, η EUROPA διατηρεί σταθερές τις τιμές της παρά τις αυξήσεις στον κλάδο και συνεχίζει την ενημέρωση και την εκπαίδευσή του τελικού καταναλωτή σε ευαίσθητα ζητήματα όπως είναι ο έλεγχος των προσφορών και η αυθεντικότητα των προϊόντων που επιλέγει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ