Aqua 2000: Η μόνιμη λύση στο πρόβλημα με τα άλατα

Διαβάστηκε από 2756 αναγνώστες -

Το Aqua 2000 είναι συσκευή καινοτόμου τεχνολογίας η οποία αποτρέπει μόνιμα τις επικαθίσεις αλάτων στις σωληνώσεις και στα λοιπά στοιχεία του δικτύου ύδρευσης (βρύσες, θερμοσίφωνα, λέβητες, ηλιακά).

 
Το AQUA 2000 δημιουργεί ένα ηλεκτροστατικό πεδίο στο εσωτερικό της σωλήνωσης κατά την ροή του νερού, πολώνει τα μεταλλικά ιόντα του νερού, τα οποία βομβαρδίζουν τους κρυστάλλους των αλάτων, τους διασπά και δεν τους αφήνει να επικάθονται κρατώντας τους σε αιωρούμενη μορφή. Έτσι, αυτοί διέρχονται μαζί με το νερό, χωρίς να επικάθονται στις σωληνώσεις και τα λοιπά μεταλλικά στοιχεία του δικτύου ύδρευσης ή θέρμανσης πλυντήρια, θερμοσίφωνα).

Με μια απλή τοποθέτηση στην κεντρική γραμμή του δικτύου ύδρευσης, και με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, λύνετε για πάντα τα προβλήματα που παρουσιάζονται από τα άλατα σε ολόκληρο το υδραυλικό δίκτυο σας.

Στίγματα λεκέδων από άλατα στα πλακάκια του μπάνιου της κουζίνας, στα πιάτα και στα ποτήρια, αντιστάσεις πλυντηρίων που πιάνουν άλατα, μπαταρίες και τηλέφωνα ντους που γεμίζουν άλατα που επηρεάζουν την ροή του νερού, διάβρωση σωληνώσεων που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε τρύπημα αυτών, μειωμένη απόδοση του δικτύου θέρμανσης που προκαλείται από επικαθίσεις αλάτων, όλα αυτά τα προβλήματα λύνονται με μια απλή τοποθέτηση του Aqua 2000 στην κεντρική γραμμή της ύδρευσης.

Ενημερωθείτε τώρα για το πώς μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα των αλάτων επικοινωνώντας μαζί μας.
Dimco –210 6724180- www.dimco.gr – www.dimco-eshop.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ