Έκθεση RECOTEL 27-30 Νοεμβρίου

Διαβάστηκε από 1129 αναγνώστες -

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά την τελευταία τριετία, αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι, η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ αγορά είναι πλέον η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας.

 
Μετά την επιτυχημένη χρονιά για τον Τουρισμό στην Ελλάδα το 2013 και επειδή αναμένουμε ένα πολύ καλύτερο 2014, οι ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Ενοικιαζομένων δωματίων, Camping κ.ά., εκμεταλλευόμενοι και τα προγράμματα στήριξης (ΕΣΠΑ), είναι βέβαιο ότι θα δουν πλέον πολύ θετικά την Ανακαίνιση των μονάδων τους, ώστε τα καταλύματά τους να γίνουν πιο σύγχρονα, για να προσελκύσουν ευκολότερα ακόμη περισσότερους τουρίστες στο μέλλον και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους έναντι των ξένων αγορών.

Η εταιρία μας “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ expo”, με στελέχη 35ετούς εμπειρίας στο χώρο της Διοργάνωσης Εκθέσεων, αποφάσισε να σας δώσει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες μέσω της Εκθέσεως “RECOTEL” που διοργανώνει στο Κτίριο ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ – Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, 27 – 30 Νοεμβρίου 2014.

Η “RECOTEL” περιλαμβάνει ομάδες Προϊόντων και Υπηρεσιών που αφορούν στην Ανακαίνιση – Ανακατασκευή – Εκσυγχρονισμό Ξενοδοχείων, Bungalows, Camping, Ενοικιαζομένων Δωματίων.

Στην έκθεση “RECOTEL” οι ιδιοκτήτες των Τουριστικών Καταλυμάτων και οι Τεχνικές Εταιρίες που ασχολούνται με τον κλάδο, θα βρεθούν σΆ ένα παράδεισο ενημέρωσης, ώστε να αποφασίσουν ή να προτείνουν τον Εκσυγχρονισμό των Τουριστικών Μονάδων.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες
(τηλεφωνικό κέντρο 210 6015988, www.diamorfosiexpo.gr , [email protected],
[email protected] )

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ